Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Янголята із зламаною долею...

Янголята із зламаною долею...
Днями в онко-гематологічне відділення обласної дитячої лікарні з благочинною акцією та з метою моральної підтримки маленьких пацієнтів завітали голова ”Психолого-педагогічного центру “Сім'я” Ірина...

Днями в онко-гематологічне відділення обласної дитячої лікарні з благочинною акцією та з метою моральної підтримки маленьких пацієнтів завітали голова ”Психолого-педагогічного центру “Сім'я” Ірина Шуляк та її заступник Оксана Данченко, які створили справжнє дитяче свято: за допомогою лялькових персонажів показали казку, загадували малечі загадки і разом з ними раділи за правильні відповіді на них. А потім малювали спільний малюнок.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомила Ірина Шуляк, їхня організація вже проводила подібні акції в інших відділеннях цієї лікарні. І надалі планують їх проведення для дітей, що потребують моральної та психологічної підтримки.

Глянувши на маленьких паціентів цього відділення, мені стало моторошно. У думках виникло питання: Боже, за що вони мають так страждати, за що їм це зло?..

Реклама

Маючи нагоду, я поспілкувалася з відомим в області дитячим лікарем-онкологом, тимчасово виконуючим обов'язки завідувача відділенням Петром Кушніром, який розповів мені, що онко-гематологічне відділення було створено у 1999 році і за цей час багатьом дітям нашого міста та краю довелося пройти в ньому лікування. Станом на сьогоднішній день у відділенні знаходиться 21 дитина, які отримують все необхідне для того, щоб одужати. Бо як підкреслив Петро Михайлович, більшість дитячих патологій, виявлених на ранній стадії, піддаються лікуванню.

Сам лікар дуже позитивно оцінив благочинну акцію, яку провели представники ”Психолого-педагогічного центру “Сім'я”. Його обличчя, як і обличчя дітей осявала тепла посмішка, бо подібні акції викликають позитивні емоції, які потрібні всім дітям як здоровим так і хворим і вони дуже допомагають у процесі лікування.

Реклама

На моє запитання чи проводилися подібні заходи у відділенні раніше Петро Михайлович відповів, що така акція проводиться вперше і колектив відділення вдячний тим, хто організував цей подарунок для дітей, залишивши їм часточку свого серця.

У буденному житті ми часом не помічаємо біль інших людей і відчуваємо його тільки тоді, коли горе приходить до близьким нам людей. Але, якщо кожен хоча б на мить задумається над проблемою хворих дітей, і хоча б якимось позитивним поступком допоможе їм, це вже покращить стан здоров'я цих дітей. Адже вони ні в чому не винні. Вони — янголята...

Ірина Петрус, головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно