Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Василь Швенда провів виїзний прийом громадян у селі Брестів (ФОТО)

Василь Швенда провів виїзний прийом громадян у селі Брестів (ФОТО)

Василь Швенда провів виїзний прийом громадян у селі Брестів (ФОТО)
Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить керівництво Мукачівського міського відділу міліції. Вони дають змогу таким чином не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а...

Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить керівництво Мукачівського міського відділу міліції. Вони дають змогу таким чином не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми сільської громади. Черговий такий виїзний прийом відбувся в гірському селі Мукачівського району в приміщенні Брестівської сільської ради. Провів його начальник міського відділу полковник міліції Василь Швенда.

ВІДЕО ДНЯ

Село Брестів - одне з гірських сіл Мукачівщини, яке розташоване на висоті близько 600 м над рівнем моря. З північної сторони село межує з населеними пунктами Свалявського району. Всього на території населеного пункту проживає близько 480 осіб, а до сільської ради відносяться ще два невеликі села Лицовиця та Плоскановиця.

На прийом до начальника міськвідділу прийшли громадяни з різними питаннями: від стану доріг до сусідських сварок. Так, Юрій Русин, мешканець с.Лицовиця скаржився на своїх дітей. Пенсіонер розповів, що його донька веде аморальних спосіб життя, зловживає спиртними напоями, після чого піднімає руку на матір і батька. Таким прикладом виховує і свого неповнолітнього сина, який не відвідує школу, вимагає від нього пенсію на власні розваги.

Реклама
Василь Швенда провів виїзний прийом громадян у селі Брестів (ФОТО)  – 01

Мешканці с. Брестів з вулиці Спортивної розповіли Василю Михайловичу про «небезпечного» 56 – річного сусіда. У чоловіка - психічні розлади, які час від часу загострюються і тоді він особливо агресивний. Буває, що і діти , і дорослі бояться ходити вулицями. Чоловік часто розпалює вогонь у помешканні, чим створює небезпеку для сусідів. Відтак, рідний брат хворого звернувся з питанням про примусове лікування чоловіка.

Реклама

Також до начальника міськвідділу звернулась завідуюча сільською бібліотекою Марія Ганькович, зі словами вдячності дільничному інспектору Юрію Ільницькому, який тісно співпрацює з молоддю, завжди бере участь у проведенні заходів, організованих сільською громадою.

Вцілому, про питання і проблеми гірських сіл розповів сільський голова Василь Сідор. Насамкінець Василь Дмитрович подякував правоохоронцю за візит і висловив сподівання, що в подальшому такі зустрічі будуть проводитись регулярно. Оскільки лише така співпраця - запорука успіху в забезпеченні законності та правопорядку.

Василь Швенда провів виїзний прийом громадян у селі Брестів (ФОТО)  – 02
Реклама

«Одним з пріоритетних завдань підрозділу – є необхідність максимально наблизити діяльність міліції до потреб громадян, – зазначив після спілкування з селянами начальник Мукачівського міськвідділу Василь Швенда. – Саме з цією метою проводяться робочі зустрічі, прийоми громадян з місцевими мешканцями. Адже в безпосередньому діалозі зміцнюється довіра населення до міліції. А прийоми громадян в сільських радах, що віддалені від районного центру, а також таких, до складу яких входить по декілька сіл, де мешканці не завжди мають змогу дістатися до міськвідділу і побувати на прийомі у керівництва відділу міліції, стануть постійними і регулярними, - підсумував начальник міського відділу».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно