Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На території Мукачева встановлено чергові 88 камер відеоспостереження

На території Мукачева встановлено чергові 88 камер відеоспостереження

На території Мукачева встановлено чергові 88 камер відеоспостереження
Про це на зустрічі з керівництвом міста, депутатським корпусом, представниками громадських організацій та ЗМІ розповіли представники компанії "Модерн Телеком Інжиніринг".
ВІДЕО ДНЯ

Про це на сьогоднішній зустрічі з керівництвом міста, депутатським корпусом, представниками громадських організацій та ЗМІ розповіли представники компанії "Модерн Телеком Інжиніринг". Саме це підприємство займається реалізацією програми "Безпечно місто Мукачево". Як зазначалось раніше, в рамках першого та другого етапу програми було встановлено 38 камер відеоспостереження. 

Говорячи про закінчення третього та четвертого етапів, основний акціонер компанія-підрядника Валерій Попов, зазначив, що на території міста над Латорицею було встановлено 88 камер, з яких дві – роботизовані (поворотні), а три – зі здатністю розпізнавати номерні знаки авто.

Реклама

Презентуючи подальші плани підприємства, його керівник Сергій Омельчук, розповів, що всього в рамках програми планується встановлення 177 камер відеоспостереження (14 з розпізнаванням номерів, 2 роботизовані). Для завершення проекту потрібно виконати ще 4 етапи. Загалом по місту має бути прокладено понад 42 кілометри оптико-волоконної лінії.

Присутнім у залі було презентовано технічні можливості камер. Окрім того, підприємтво-підрядник запропонувало виконати роботи й з освітлення міста світлодіодними лампами. Як зазначили керівники ТОВ "Модерн Телеком Інжиніринг", у своїй роботі підприємство використовує освітлювальні прилади, які виготовлені на заводі "Точприлад" у Мукачеві. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно