Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іршаві відбувся благодійний аукціон «Від серця до серця»

В Іршаві відбувся благодійний аукціон «Від серця до серця»
ВІДЕО ДНЯ

Малята Іршавського ДНЗ №3 «Малятко» провели благодійний аукціон. Захід мав назву «Від серця до серця». Участь у ньому взяли всі вікові групи закладу, громадськість, воїни АТО та волонтери.

За словами завідувача садочка, ця акція мала на меті донести дітям дошкільного віку такі поняття, як війна і мир, добро і зло, милосердя. Захід мав виражений патріотичний характер, діти співали молитву за воїнів, читали вірші присвячені нашим захисникам, – повідомляє Іршавська міська рада.  

Реклама

У деякі моменти здавалося, що більшість із них добре розуміє, у якій небезпеці живе Україна, тому й під час хвилини мовчання за загиблими воїнами малеча була не по-дитячому зосереджена і засмучена.

Присутні в залі учасники АТО щиро подякували дітям, побажали їм мирного щасливого дитинства, радості і запевнили, що ніколи на нашій землі не допустять військових дій.

Реклама

Паперові червоні сердечка – символ любові, зроблені руками дітей та дитячі малюнки отримали всі гості цього патріотичного дійства. Бійцям 128-ї гірсько-піхотної бригади подарунки відправлять невтомні і сміливі волонтери Віталій Світлик та Ольга Чедрик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно