Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Дембель" мукачівських строковиків 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади

"Дембель" мукачівських строковиків 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади

"Дембель" мукачівських строковиків 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади
Як повідомила прес-служба Західного оперативного командування (ЗОК), у Виноградівському, Мукачівському та Ужгородському військових гарнізонах Закарпаття відбулися урочисті проводи перших партій...

Як повідомила прес-служба Західного оперативного командування (ЗОК), у Виноградівському, Мукачівському та Ужгородському військових гарнізонах Закарпаття відбулися урочисті проводи перших партій військовослужбовців, які відслужили встановлені терміни військової строкової служби в Збройних Силах України.

ВІДЕО ДНЯ

Принагідно зазначимо, що далебі не всі строковики квапляться якнайшвидше позбавитись військових одностроїв. Адже чимало з них виявили бажання залишитися у війську й мають наміри підписати угоди з оборонним відомством для подальшого проходження військової служби за контрактом. Що й недивно: нині професія військового з часу поступового підняття рівня грошового забезпечення, стала на час конкурентоспроможною на ринку праці, особливо в Карпатському регіоні, та може забезпечити молодим людям стабільне й перспективне майбутнє.

А під час святкового мітингу в Мукачевому полковник Олег Христенко, командир 128-ої окремої гірсько-піхотній бригади 13 армійського корпусу Сухопутних військ висловив вдячність військовослужбовцям за зразкову службу та відзначив кращих військовослужбовців грамотами та подяками.

Реклама

– Всі, хто стоїть сьогодні в цьому строю є кращими представниками свого призову. Зразково й наполегливо опанували своїми військовими спеціальностями та на ділі: в навчальних класах та на полігонах, продемонстрували гідне ставлення до виконання конституційного обов’язку. За час військової служби ви помітно змужніли, стали виваженими, відповідальними. І я переконаний в тому, що тепер ви будете завжди готовими будь-якої миті стати на захист Батьківщини, – наголосив очільник українських гірських стрільців.

Ігор Галущак

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно