Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Влада Рахівщини привітала військових, волонтерів та працівників органів місцевого самоврядування зі святами

Влада Рахівщини привітала військових, волонтерів та працівників органів місцевого самоврядування зі святами

Влада Рахівщини привітала військових, волонтерів та працівників органів місцевого самоврядування зі святами

У п’ятницю, 4 грудня, у великому залі Рахівської районної адміністрації відбулись урочистості, присвячені відразу трьом датам – 24-й річниці Збройних Сил України, Міжнародному дню волонтера та Дню місцевого самоврядування.

ВІДЕО ДНЯ

Зі словами привітання до присутніх у залі звернулись голови районної державної адміністрації Павло Басараба та районної ради Василь Дан, – повідомляє прес-служжба Рахівської РДА.

Павло Басараба наголосив на величезному внеску військовослужбовців, працівників ЗСУ та волонтерів у забезпеченні міцності держави, захисті її територіальної цілісності. Він висловив сподівання, що вже незабаром бойові дії на Сході країни закінчаться і захисники зможуть повернутись до своїх родин. Сам же пообіцяв і в подальшому всебічно їх підтримувати та допомагати.

Реклама

Долучився до вітань і Василь Дан, котрий, крім вітань військовим та волонтерам, висловив подяку представникам органів місцевого самоврядування. Він наголосив на важливості кроків у становленні нової демократичної влади на місцях.

Керівники району спільними грамотами та обласними відзнаками нагородили жителів району, котрі здійснили значний внесок у його життя та розвиток.

Реклама

Окрему увагу привернув до свого виступу тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара Рахівського району, учасник миротворчих місій у Іраку, Демократичній республіці Конго, антитерористичної операції на Сході України, майор ЗСУ Василь Гаджега. Від імені військового комісара області за значний внесок у організацію волонтерського руху, зміцнення обороноздатності країни та надання допомоги українській армії він нагородив почесними грамотами Павла Басарабу, Віктора Турока, Ярослава Думина, Володимира Приступу, Дмитра Брехлічука та Сніжану Тулик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно