Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Численні друзі – на ювілеї "Панорами"

Численні друзі – на ювілеї "Панорами"
Сьогодні, 7 грудня, газеті «Панорама» виповнюється 70 років. Тоді, далекого 1945 року, творчий колектив «Прапору перемоги» заклав міцний фундамент, на якому її правонаступниця «Панорама» має змогу міцно розправити крила.
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 7 грудня, газеті «Панорама» виповнюється 70 років. Тоді, далекого 1945 року, творчий колектив «Прапору перемоги» заклав міцний фундамент, на якому її правонаступниця «Панорама» має змогу міцно розправити крила.

Розділити радість ювілею із панорамівцями прийшли численні друзі газети, її читачі, керівники держструктур, колеги по перу та всі, хто вболіває за розвиток найстарішої діючої газети Закарпаття.

Реклама

З нагоди ювілею всім присутнім на святі було запропоновано невеличку фотоподорож у минуле. У шестихвилинному відео гості свята мали змогу переглянути світлини із життя газети, починаючи від часу її створення.

Реклама

Опісля шеф-редактор «Панорама медіа групи» Василь Гарагонич запросив до слова представника Мукачівської православної єпархії, секретаря єпархії отця Віктора.

«Сьогодні особливий день у Вашому житті, оскільки Господь благословив дожити до цієї дати, щоб відзначити даний ювілей. Хочу передати найщиріші вітання від нашого владики Високопреосвященішого Архієпископа Феодора, який від душі передає своє благословення на подальшу працю», – мовив отець Віктор.

Також представник духовенства нагородив Василя Васильовича Гарагонича архієрейською грамотою.

Реклама

Далі слово взяли представники профспілок Закарпаття. Заступник голови облпрофради Василь Захарець висловив подяку колективу щотижневика за сумлінну працю та об’єктивність.

«Ви чесно свою місію виконували і виконуєте. Хотів би Вам побажати творчих злетів, щоб Ваше журналістське перо ніколи не ржавіло», – зазначив Василь Григорович. За дорученням Закарпатської обласної ради він також вручив почесну грамоту Василю Гарагоничу, шеф-редактору «Панорама медіа групи», доктору історичних наук, заслуженому працівнику освіти України «За вагомий внесок у розвиток інформаційної сфери Закарпаття, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм і з нагоди 70-річчя з дня виходу в світ Мукачівської міськрайонної газети «Прапор перемоги». Разом із цією грамотою обласна рада презентувала наручний годинник, який було вручено шеф-редактору.

Численні друзі – на ювілеї "Панорами" – 39

Такою ж почесною грамотою та годинником нагороджений Людвиг Васильович Бучинчик, заслужений журналіст України, багаторічний редактор газети «Прапор перемоги».

За дорученням президії обласної ради профспілок почесною грамотою також нагороджені Василь Андрійович Гарагонич, головний редактор газети «Панорама», заслужений вчитель України, Микола Германович Літковський та Михайло Михайлович Бейреш, ветерани видання.

В свою чергу голова Мукачівського міського комітету профспілки працівників культури, директор міської центральної бібліотеки ім. О.Духновича Ольга Стадник привітала колектив тижневика та вручила редакції почесну грамоту ЦК профспілки працівників культури України «За багаторічну активну співпрацю з професійною спілкою працівників культури України, вагомий внесок у розвиток соціального партнерства та з нагоди 70-річчя заснування газети».

Грамоти від профспілки також отримали керівники та журналісти газети Олег Русин та Андрій Слохіняк.

Реклама

Завітав на ювілей і представник «головної» газети України, власний кореспондент «Урядового кур’єру», Василь Олексійович Бедзір.

«Газетярський ювілей є досить примітним. Чому? Тому, що газета не може так жити, як жодна інша установа. Це творчий колектив, творча робота. Вона вимагає багато сил», – зазначив Василь Олексійович. До слова, центральне видання України писало на своїх шпальтах про роботу редакції «Панорами». Ну і, за традицією, редактору було вручено вітання від творчого колективу «Урядового кур’єру».

Привітати ювілярку із 70-річчям прийшов також голова Мукачівської РДА Сергій Володимирович Гайдай.

Численні друзі – на ювілеї "Панорами" – 40

«Я Вам хочу побажати, щоб основна маса подій, які Ви будете висвітлювати, були позитивними. Зараз газеті 70, але бажаю, щоб Ви відзначили 100-річчя з гарним настроєм і великим тиражем», – з такими вітальними словами звернувся керівник Мукачівщини до редакції.

Голова Мукачівського міськрайонного суду, заслужений юрист України Павло Павлович Щербан відзначив славний шлях видання та роботу творчого колективу на протязі всіх 70 років.

Добре слово про газету сказав Василь Петрович Бігунець, депутат Мукачівської районної ради. До слова, батько Василя Петровича тривалий час працював у «Прапорі перемоги».

Реклама

«З приємністю згадую людей, які були у витоках газети, людей, які творили її. Говорячи про видання «Прапор перемоги», то можна відмітити, що від неї пішло і багато інших місцевих газет», – мовив Василь Бігунець. Він вручив вітальний лист від голови Мукачівської районної ради Івана Петровича Михайла.

Вітальні слова на адресу редакції надійшли і від мера Мукачева Андрія Вікторовича Балоги. Представниця очільника міста Ірина Василівна Петрус-Густі вручила почесні грамоти Виконавчого комітету Мукачівської міської ради Людвигу Бучинчику, Василю Гребі та Маргариті Меденці.

Численні друзі – на ювілеї "Панорами" – 41

Офіційну частину зібрання прикрасив виступ молодої співачки Мартіни Кельман.

Опісля виступів Василь Гарагонич вручив грамоти друзям «Панорами», які протягом багатьох років допомагають виданню та співпрацюють з ним.

Відзнаки та подяку з вуст шеф-редактора отримали голова Фонду соціального страхування від нещасних випадків Віктор Дядченко, який, до слова, свого часу прийняв мудре і далекоглядне рішення про роздержавлення газети, директор «Едельвейс Лего» Петро Басараб, директор Мукачівського міськкоопторгу Михайло Попович, заступник директора з виховної роботи МКТЕК Любов Долинська, головний лікар Центру первинної  медико-санітарної допомоги Вікторія Лані, журналіст Василь Танчинець, учениця Мукачівської ЗОШ №1 ім. О.С.Пушкіна Ніколетта Шишкіна та багато інших.

Численні друзі – на ювілеї "Панорами" – 42
Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно