Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Угорські ультрас вирішили допомогти Закарпаттю

Угорські ультрас вирішили допомогти Закарпаттю

Уболівальники регіону Діошдьор продовжили збір коштів для закарпатців. Тепер до акції долучились ультрас міст Мішкольц та Пейч.

ВІДЕО ДНЯ

Об’єднавшись, вони зібрали набагато більше, ніж весною – 1 мільйон форинтів. Минулої п’ятниці делегація з Угорщини особисто передала отримані кошти реформатській громаді сіл Боржава та Голалбор. Допомогу вручили настоятелю місцевих храмів Дьєрдю Сані.

"Нам розповіли про нинішню ситуацію на Закарпатті, яку ускладнює ще й війна на Сході країни, – поділились у соцмережі уболівальники. – Крім цього довідались, що багато мешканців краю утримують власні сім’ї з сільського туризму. Проте, з початком бойових дій на Сході України, потік туристів у регіон значно обмілів – всі бояться їхати сюди із-за військових операцій.”

Реклама

Тому угорські ультрас вирішили розпочати широку роз’яснюючу кампанію про те, що війна триває за 1 000 кілометрів від Закарпаття, а в регіоні все мирно та спокійно. Уболівальники закликають інформувати про це якнайбільше людей.

"Хто хоче допомогти закарпатцям і любить сільський туризм, хай не лякаючись їде відпочивати на Закарпаття і цим самим підтримає матеріально жителів краю,” – пишуть у своїх зверненнях ультрас Діошдьора.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно