Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівці звернулися до народного депутата Валерія Пацкана зі своїми проблемами (ФОТО)

Мукачівці звернулися до народного депутата Валерія Пацкана зі своїми проблемами (ФОТО)

Мукачівці звернулися до народного депутата Валерія Пацкана зі своїми проблемами (ФОТО)
27 вересня народний депутат від УДАРу Валерій Пацкан провів прийом громадян у Мукачеві. Коло прохань стосувалося проблем опалення, прописки, а також побутових питань. Так, пенсіонерка...
ВІДЕО ДНЯ

27 вересня народний депутат від УДАРу Валерій Пацкан провів прийом громадян у Мукачеві. Коло прохань стосувалося проблем опалення, прописки, а також побутових питань.

Так, пенсіонерка звернулась до політика із проблемою, яка виникла тоді, коли місто відмовилось від системи централізованого опалення. Тоді вона залишилась без електрики. Річ у тім, що жінка гріла помешкання за допомогою конвекторів, а електропроводка в її квартирі не витримала. За власний кошт вона встановила в своєму помешканні автономне опалення, але в неї виникли проблеми з його реєстрацією. Пенсіонерка проживає одна, а тому допомоги у вирішенні даного питання змушена попросити у народного депутата.

Реклама

Ще одна мукачівка звернулась із болючою проблемою: залишилась без даху над головою. Гуртожиток, в якому жінка прожила 16 років, закрили на реконструкцію. А житло, яке їй обіцяли виділити взамін, так і не отримала. Багато років вона була вимушена провести в будинку, в якому велося будівництво. Після того, як її звідти виселили, залишилась без даху над головою. За рішенням суду влада зобов’язана надати відповідне житло, однак уже багато років жодних зрушень по цій справі нема. Відтак, мукачівка попросила Валерія Пацкана посприяти у вирішенні складної ситуації, в якій опинилася.

Ще кілька звернень стосувались побутових проблем.

Реклама

Валерій Пацкан відповідально пообіцяв розібратися з усіма проблемними питаннями, з якими до нього звернулися мешканці Мукачева, і доручив своїм помічникам підготувати ряд депутатських звернень.

«Кожний п’ятий мукачівець на парламентських виборах минулого року віддав свій голос за партію УДАР. Сьогоднішній прийом громадян показав, що коло проблем у місті є дуже широким, тому мною було прийнято рішення про відкриття моєї, як народного депутата, громадської приймальні. Про дату її відкриття і точну адресу буде повідомлено додатково», - розповів про свої плани Валерій Пацкан.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно