Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Виноградівській РДА відбулась нарада про запобігання корупції в апараті адміністрації

У Виноградівській РДА відбулась нарада про запобігання корупції в апараті адміністрації

У Виноградівській РДА відбулась нарада про запобігання корупції в апараті адміністрації

Сьогодні, 8 грудня, напередодні Міжнародного Дня боротьби з корупцією, під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Юрія Продана відбулася робоча нарада про запобігання корупції в апараті райдержадміністрації. Участь у заході взяли: заступник керівника апарату-начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Ігор Вантюх, начальник відділу персоналу апарату райдержадміністрації Оксана Козак, начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Олександр Кіш та спеціалісти відділу організаційної роботи та юридичного відділу апарату райдержадміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

Начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Олександр Кіш проінформував, що під час розгляду звернень громадян та юридичних осіб до райдержадміністрації протягом звітного періоду конфлікту інтересів державних службовців та посадових осіб, а також повідомлення про вчинення ними корупційних правопорушень не виявлено, – інформує Виноградівська РДА.

Заступник керівника апарату-начальник організаційного відділу апарату райдержадміністрації Ігор Вантюх запропонував провести анонімне анкетування серед різних верств населення з метою визначення рівня корупційних правопорушень у різних сферах суспільного життя.

Реклама

Керівник апарату РДА Юрій Продан зазначив, що районною державною адміністрацією і надалі будуть вживатися всі необхідні заходи спрямовані на протидію корупції та на забезпечення неухильного дотримання посадовими та службовими особами районної державної адміністрації норм антикорупційного законодавства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно