Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Закарпатській ОДА обговорили проблеми сільського туризму

У Закарпатській ОДА обговорили проблеми сільського туризму

Семінар-навчання по сільському туризму "З чого розпочати та як досягти успіху?" завершили у вівторок, 8 грудня, управління туризму та курортів Закарпатської ОДА спільно з закарпатським туристично-інформаційним центром.

ВІДЕО ДНЯ

Цільова аудиторія семінару – власники сільських садиб та бажаючі займатися сільським туризмом на території Великоберезнянського та Перечинського районів. Серед учасників заходу – керівники відділів районних центрів зайнятості та безробітні, а також голова Перечинського осередку спілки сприяння розвитку сільського туризму Аліса Смірна, – зазначає Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА.

Учасники активно вступали в дискусії та обговорювали проблемні питання, які гальмують розвиток сільського туризму, зокрема, стан доріг та неналежне дорожнє покриття. Також відмітили відсутність залізничного сполучення між Закарпаттям і областями України. Учасники висловили думку, що вкрай важливо запустити чи відновити рух потягів, які забезпечуватимуть доступ до населених пунктів Закарпаття у зимову погоду і здійснюватимуть курсування не через день, а щодня. Через такі негативні чинники, на думку учасників семінару, наша область втрачає значний потік туристів.

Реклама

У рамках програми розвитку туризму та курортів у Закарпатські області на 2011-2015 роки це останній семінар з підтримки сільського туризму, та в планах управління – продовжити навчання власників садиб і наступного року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно