Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • І з того, як працює дільничний інспектор, люди здебільшого судять про роботу міліції вцілому

І з того, як працює дільничний інспектор, люди здебільшого судять про роботу міліції вцілому

І з того, як працює дільничний інспектор, люди здебільшого судять про роботу міліції вцілому
Дільничний інспектор міліції, обслуговуючи населені пункти, входить у кожну сім’ю, вивчає проблеми людей, у межах своєї компетенції вирішує їх, намагається допомогти. І з того, як він це робить, люди...

Дільничний інспектор міліції, обслуговуючи населені пункти, входить у кожну сім’ю, вивчає проблеми людей, у межах своєї компетенції вирішує їх, намагається допомогти. І з того, як він це робить, люди здебільшого судять про роботу міліції вцілому.

ВІДЕО ДНЯ

Старший дільничний інспектор міліції Мукачівського міського відділу міліції Юрій Довгомеля близько 5 років працює дільничним у одному з найбільших населених пунктів району – с.Ракошино. «Шерифа» Довгомелю у населеному пункті знають майже всі селяни. Адже саме від дільничного значною мірою залежить стан криміногенної обстановки в селі. Та головним завданням дільничного залишається профілактична робота з населенням з метою недопущення правопорушень і злочинів.

Окрім щоденної роботи на адміністративній дільниці, так називають дільничні свою зону обслуговування, правоохоронці Мукачівського міського відділу міліції здійснюють особистий прийом громадян три рази на тиждень. Так, під час одного з прийомів, до дільничного Ю.Довгомелі звернулася п.Оксана, яка скаржиться на постійні сварки з чоловіком і просить вчерговий раз поговорити з благовірним.

Реклама

Пана Володимира до пункту міліції привели непорозуміння із сусідами. Чоловік знайомий зі своїм дільничним і задоволеним тим, що звернутись по допомогу можна одразу за місцем проживання.

Як розповів ст.дільничний Ю.Довгомеля: «Проблеми мешканців часто дуже схожі – це сімейні конфлікти, так звані «сусідські війни», земельні спори. Щодо останнього, то земельні питання не зовсім у компетенції дільничних, але майже в кожному такому випадку бувають погрози фізичної розправи. Трапляється, що й спричиняють тілесні ушкодження. Моє завдання, і кожного дільничного, це – втрутитися, залагодити конфлікт, не дати йому розгорітися, щоб не виникло якоїсь непередбачуваної ситуації».

Реклама

Нагадаємо, що дільничні інспектори Мукачівського міськвідділу міліції приймають громадян по вівторках з 9:00 до 11:00, четвергах - з 18:00 до 21:00 та по суботах - з 10:00 до 13:00 у пунктах охорони громадського порядку – це в с.Ракошино, с.Залужжя, с.В.Лучки, с.Чинадієво та в м.Мукачеві - мікр-н «Підгоряни» та «Росвигово». Окрім того, по вівторках до дільничних, які обслуговують Мукачівський район, селяни мають змогу звернутись і в сільських та селищних радах.

«Сьогодні, - розповів начальник відділення дільничних інспекторів міліції Мукачівського міськвідділу Володимир Круцан, - дільничні міліціонери сумлінно і відповідально ставляться до своєї роботи, намагаються завжди бути на стражі безпеки людей, аби максимально наблизити кожного мешканця до відчуття повного спокою та гармонії у життєдіяльності громади нашого міста й району та завоювати довіру й повагу громадян до міліцейської професії».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно