Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Що ти хочеш? Таке мале – метр двадцять росту. Сопля с…а!", – Ратушняк гнівно прокоментував дії поліції

"Що ти хочеш? Таке мале – метр двадцять росту. Сопля с…а!", – Ратушняк гнівно прокоментував дії поліції

"Що ти хочеш? Таке мале – метр двадцять росту. Сопля с…а!", – Ратушняк гнівно прокоментував дії поліції

За повідомленням кількох ЗМІ, сьогодні вночі поліція зупинила за грубе порушення авто, яке належить колишньому міському голові Ужгорода Сергію Ратушняку. Як йдеться у повідомленні, правоохоронці намагалася поговорити та зафіксувати порушення, але Ратушняк висловився нецензурно у їх адресу і «дав по газах», поїхав у невідомому напрямку”.

ВІДЕО ДНЯ

Журналіст видання у телефонній ромові поцікавився у Сергія Ратушняка його версією цієї події. От що повідомив нам Сергій Миколайович:

– Я собі зупинився на перехресті. Стою за метрів 15-20. Це від Шандора Петефі на вулицю Швабську, здається. Світлофор. Щось він балабоче (поліцейський – Авт.). Я спускаю вікно кажу: “Що таке, що ся стало?”. Він каже: “А можна тут паркуватися?”. Я кажу: “У тебе якісь проблеми? Що ти хочеш? Я ж не машину паркую, зупинився на червоне світло”. Він: “Он там знак. Пішохідний перехід. За 10 метрів не можна паркуватися”. Я ж не паркуюся. Я за кермом. Я їду. Пересуваюся. І тут є всі 20 метрів!”. Тут він “Документи! Почав ричати. Я говорю “Ти чого ричиш?”. Виходжу до нього “Що ти хочеш?”. Таке мале – метр двадцять росту”. Сопля с…а! На голому місті до мене допаритися! Я на швидкості 20-30 поїхав собі Мукачівською, до прокуратури, мадярської школи і заїхав у парк. Де розвернувся, виїхав назад, а вони вже там залишилися позаду. Вимагає документи без всяких підстав. Треба ж підстави мати. І це десятки людей кричали “Ганьба!” Ось так от і було. І плювати я хотів на їхні коментарі. До побачення!

Реклама

Після цієї розмови Сергій Миколайович вже сам зателефонував і продовжив свій коментар:

“Я дуже хочу, аби вони заїхали на якусь мою приватну території. Там би я їхні машини розквасив, перетворив би на розбиту консервну банку. Там би я зробив з ними, як з тими, хто погрожує моєму життю і здоров’ю”.

Реклама

Однак і на цьому коментарі Сергія Ратушняк не завершилися. Підсумував свою розмову із журналістом екс-мер наступною смскою: “Поліція”. Подивився на дії, послухав і поняв, що мусора. Прийшлось культурно послати на х..н”.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно