Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатець бореться за звання кращого шеф-кухаря України та грошову винагороду у 500 000 гривень

Закарпатець бореться за звання кращого шеф-кухаря України та грошову винагороду у 500 000 гривень

Закарпатець бореться за звання кращого шеф-кухаря України та грошову винагороду у 500 000 гривень
Цьогоріч у третьому сезоні відомої кулінарної програми на "СТБ" "МастерШеф" бере участь і наш земляк із с. Нересниця. Анатолій Цуперяк за фахом - юрист, наразі студент аспірантури. 23-річний...

Цьогоріч у третьому сезоні відомої кулінарної програми на "СТБ" "МастерШеф" бере участь і наш земляк із с. Нересниця.

ВІДЕО ДНЯ

Анатолій Цуперяк за фахом - юрист, наразі студент аспірантури. 23-річний Анатолій впевнено ввійшов до Топ-20 кращих кухарів-аматорів 3 сезону.

Для Анатолія кулінарія - мрія всього життя. Весь вільний час він приділяє готуванню. Він шалено любить це заняття, але його батько - підполковник - не розділяє захоплення сина і вважає, що це не чоловіче і не престижне заняття.«Батьки наполягли на тому, щоб я пішов вчитися на юриста. Мене, як собачку з намордником, привезли в академію і сказали: «Ти будеш тут вчитися!» -розповів учасник суддям проекту на кастингу. - Хоча я неодноразово їм говорив, що хочу займатися кулінарією. Але вони й слухати нічого не хотіли. І ось я вже шостий рік ходжу на навчання, як на каторгу».

Реклама

Батько Анатолія вирішує все в житті за нього: яку професію обрати, куди піти вчитися, чим займатися і навіть з ким одружуватися. Тому наважитися прийти на «МастерШеф» учаснику було дуже непросто:«Коли мої батьки дізналися, що я йду на кастинг «МастерШеф », то влаштували грандіозний скандал. Вони навіть збиралися їхати за мною до Києва, щоб забрати мене звідси. Казали: «Ти не пройдеш і тільки там зганьбишся». Але я відповів, що вже все вирішив. Вони хочуть, щоб я танцював під їхню дудку, але мені це все вже набридло».

Отримати білий фартух проекту «МастерШеф» було мрією всього життя хлопця. Заради участі у кулінарному шоу він посварився з батьками і закинув навчання, тому що всі його мрії пов'язані лише з кулінарією.«Я мріяв потрапити на «МастерШеф» дуже довго і шалено радий, що зараз моя мрія здійснилася. Я хочу спробувати жити своїм життям і робити те, що хочу і вважаю за потрібне, а не те, що скажуть мені мої батьки. Як говорять, хто не ризикує, той не п'є шампанського», - з радістю говорить Анатолій.Плани стосовно майбутнього виграшу у хлопця гідні - 100 тисяч з 500 він планує віддати на будівництво храму в його рідному селі. На решту почне розвивати свій бізнес, пов'язаний з кулінарією.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно