Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Рятувальники області поглиблюють співпрцю зі швейцарськими колегами

Рятувальники області поглиблюють співпрцю зі швейцарськими колегами

Рятувальники області поглиблюють співпрцю зі швейцарськими колегами
ВІДЕО ДНЯ

Ужгородські рятувальники отримали чергову партію гуманітарної допомоги від колег швейцарських колег.

Сьогодні, 14 грудня начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області полковник служби ЦЗ Роман Гудак презентував одяг європейського зразка особовому складу 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгорода. Близько сотні пожежних шоломів, стільки ж комплектів бойового одягу та півсотні рятувальних поясів допомагатимуть працівникам закарпатського ДСНС боротися зі стихією, – інформує У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Це вже друга партія таких корисних подарунків від колег зі Швейцарії, яку організував пожежник-рятувальник м. Брюг Штефан Бауман та його дружина Олександра. На цей раз до них долучилися й пожежники добровільних пожежних частин м. Фільнахерн, та Мьонталь.

Начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак також подякував за допомогу комендантам добровільних пожежних частин: м. Брюг Флоріану Ісенінгу, м. Мьонталь-Рене Віссманну та м. Фільнахерн Томасу Шлуепу й відзначив, що такого роду допомога дійсно дуже необхідна закарпатським рятувальникам. Адже кожного дня вони оперативно реагують на надзвичайні ситуації різного ступеня складності. Однак не завжди для цього достатньо тільки знань і умінь. Немало важливу роль відіграє і спеціальне обладнання, спорядження та засоби захисту. Всі ці речі роблять роботу пожежних безпечнішою. Таким чином, завдяки допомозі швейцарських колег, вони зможуть рятувати життя інших, не завдаючи шкоди власному.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно