Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді відбулось представлення керівника місцевої прокуратури Дмитра Кириленка

В Ужгороді відбулось представлення керівника місцевої прокуратури Дмитра Кириленка

В Ужгороді відбулось представлення керівника місцевої прокуратури Дмитра Кириленка

Сьогодні, 16 грудня, прокурор Закарпатської області Володимир Янко представив керівника Ужгородської місцевої прокуратури Дмитра Кириленка.

ВІДЕО ДНЯ

У заході взяли участь керівники виконавчої та судової влади, правоохоронних та контролюючих органів міст Ужгорода та Чопа, а також Ужгородського, Перечинського та Великоберезнянського районів, на які, відповідно до вимог чинного законодавства, поширюється територіальна юрисдикція Ужгородської місцевої прокуратури, – інформує відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

Представляючи новопризначеного прокурора, Володимир Янко наголосив, що вперше у історії прокуратури України проведено відкритий конкурс за зайняття посад керівників у місцевих прокуратурах, за результатами якого в Ужгородську міську прокуратуру Генеральним прокурором України призначено Дмитра Кириленка.

Реклама

Також прокурор області представив першого заступника Ужгородської міської прокуратури – Івана Савка та двох заступників – Михайла Пантьо та Олесю Шерстяних, які були призначені за результатами відкритого конкурсу на зайняття посад керівників у місцевих прокуратурах.

«Я переконаний, що цей молодий, досвідчений та перспективний колектив повністю розуміє завдання та усвідомлює покладену на органи прокуратури відповідальність. А відтак – здатні ефективно відстоювати вимоги Закону у області», – резюмував прокурор області.

Реклама

Дмитро Кириленко, подякував за проявлену довіру та, звертаючись до присутніх, побажав усім результативної праці у напрямку підтримання законності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно