Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці завітали в дитсадок, щоб розповісти про правила дорожнього руху (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці завітали в дитсадок, щоб розповісти про правила дорожнього руху (ФОТО)

Мукачівські правоохоронці завітали в дитсадок, щоб розповісти про правила дорожнього руху (ФОТО)
З 20 серпня на території Закарпатської області стартував комплекс профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!». Своєрідний «місячник безпеки» (акція триває до 20 вересня) проводиться щорічно, й...

З 20 серпня на території Закарпатської області стартував комплекс профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!». Своєрідний «місячник безпеки» (акція триває до 20 вересня) проводиться щорічно, й вже став доброю традицією. Цього річ, в рамках рейду, особливу увагу працівники Державтоінспекції Мукачівщини вирішили приділити не тільки школярам але й вихованцям дитсадочку.

ВІДЕО ДНЯ

Хоча вихованцям дитсадка лише чотири-п'ять років, але всі вони добре знають про власну безпеку на дорозі. Щодня їм про це розповідають батьки та вихователі. А сьогодні цю відповідальну місію виконали міліціонери. Державтоінспектори Мукачівщини завітали до дошкільного навчального закладу №23 м. Мукачево і провели профілактичний захід під назвою «Урок безпеки для дошкільнят». Для малечі це дуже цікаво.

”Ми провели цей урок у вигляді гри, провели вікторину та перевірили дитячі знання з правил дорожнього руху, - розповідає старший державтоінспектор ВДАІ Василь Меліка. На уроці безпеки все було по-справжньому. І головний міліціонер садочку, пішоходи та світлофор. Адже саме в ігровій формі діти краще запам’ятовують прості правила дорожнього руху, проте, вкрай важливі. Дізналися малюки й про те, де можна їздити на велосипеді, кататися на роликах, аби не потрапити під колеса авто.”

Реклама

Пізніше державтоінспектори завітали і до вихованців Мукачівської спеціалізованої школи-інтернату для сліпих та слабозорих дітей. На відміну від своїх маленьких попередників вихованці дуже по-дорослому підійшли до проблем безпеки на дорозі, також вони із задоволенням поділилися своїми знаннями Правил дорожнього руху з правоохоронцями.

Інспектори ДАІ готові працювати у цьому напрямку з іншими навчальними та дошкільними закладами, аби наголосити дітям про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху - зазначив начальник Мукачівського ВДАІ Томаш Дулов.

Реклама

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Мукачівські правоохоронці завітали в дитсадок, щоб розповісти про правила дорожнього руху (ФОТО) – 01
Мукачівські правоохоронці завітали в дитсадок, щоб розповісти про правила дорожнього руху (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно