Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До кінця року у центрі Мукачева буде безкоштовний Wi-Fi (ФОТО)

До кінця року у центрі Мукачева буде безкоштовний Wi-Fi (ФОТО)
Сьогодні у сесійній залі міськвиконкому відбулась нарада з представниками туристично-готельного бізнесу міста Мукачева. На нараді було озвучено ряд завдань, вирішивши які Мукачево стане ще...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні у сесійній залі міськвиконкому відбулась нарада з представниками туристично-готельного бізнесу міста Мукачева. На нараді було озвучено ряд завдань, вирішивши які Мукачево стане ще привабливішим для туристів.

Першочергово зі вступним словом до присутніх звернувся перший заступник міського голови Ернест Нусер. «Туризм для Мукачева є одним із джерел наповнення міського бюджету. Тому його розвитку повинно приділятися чимало часу», – зазначив Ернест Ернестович. Він також озвучив пропозицію започаткувати у місті туристичну виставку.

Реклама

Присутніми зібрання  було погоджено участь міста Мукачева у виставці-ярмарці «Тур Євроцентр Закарпаття -2013».

Також учасникам зібрання було представлено концепцію розроблених вказівних знаків. Змістовну і вичерпну доповідь присутнім запропонувала головний спеціаліст відділу ЗЕС, інвестицій і туризму Катерина Дорота. До слова, нові вказівники будуть двомовними і розташовуватимуться на 8 стовпах освітлення. Загалом двомовних вказівників буде 44. Реалізовуватимуть цей проект у 2 етапи. У програмі розвитку міста на ці видатки передбачили 20 тисяч гривень. У перспективі у місті планують замінити всі дорожні знаки та назви вулиць на двомовні. Дуже важливим аспектом у цьому питанні є те, що на нових двомовних знаках буде нанесена інформація лише про загальноміські об’єкти. Якщо ж бізнесструктури міста захочуть розмістити на них і свою інформацію вони це будуть робити власним коштом.

Реклама

На конференції також було акцентоване питання на облаштування громадських вбиралень та упорядкування стоянок.

Юрієм Крилівцем, директором студії «Слово», було презентовано сферичні панорами Мукачева з аудіосупроводом. За допомогою таких карт можна у перспективі зробити проект віртуальної екскурсії містом. Але для цього потрібно хоча б 20-25 сферичних панорам. Тому, було запропоновано всім ентузіастам внести фінансову лепту у розробку цих 3D панорам та подальшу популяризацію туристичного потенціалу міста. Ним також було наголошено про доступність цих карт кожній людині.

Актуальним з точки зору сучасності і туристичної привабливості Мукачева стала новина про те, що до кінця року влада має вирішити питання про встановлення у центральній частині міста безкоштовного Wi-Fi.

Реклама

І насамкінець, Ернест Нусер нагородив найактивніших представників туристичної галузі міста почесними грамотами та подяками.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно