Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокурор Закарпаття представив громадськості керівництво Хустської та Тячівської місцевих прокуратур

Прокурор Закарпаття представив громадськості керівництво Хустської та Тячівської місцевих прокуратур

Прокурор Закарпаття представив громадськості керівництво Хустської та Тячівської місцевих прокуратур

Сьогодні, 17 грудня 2015 року, прокурор Закарпатської області Володимир Янко представив очільникам органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних та контролюючих органів керівника Хустської місцевої прокуратури Сергія Зовдуна та керівника Тячівської місцевої прокуратури Степана Жовніра.

ВІДЕО ДНЯ

Бажаючи керівникам та колективам новостворених прокуратур успіхів у роботі, Володимир Янко наголосив, що за результатами чотирирівневого конкурсу на зайняття посад керівників місцевих прокуратур, за яким мала можливість спостерігати вся країна, комісією вибрано гідних та досвідчених кандидатів. Всі вони до призначення працювали в органах прокуратури та мають достатній досвід прокурорсько-слідчої роботи, – зазначає відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю
прокуратури Закарпатської області.

«Але запорукою успішного реформування правоохоронних органів, а насамперед – прокуратури, є відповідальна та копітка робота, направлена на забезпечення законності та правопорядку й додержання конституційних прав громадян», – резюмував прокурор області.

Реклама

Першим заступником керівника Хустської місцевої прокуратури, яка територіально охоплює місто Хуст та Хустський район, Іршавський та Міжгірський райони призначено Володимира Келемена, заступником – Петра Бобинича.

Першим заступником керівника Тячівської районної прокуратури призначено Віктора Кузана, заступником – Юрія Варгу. Як ми вже інформували, територіально юрисдикція Тячівської місцевої прокуратура охоплює Тячівський та Рахівський райони.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно