Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вихованці Великоберезнянської школи-інтернат отримали подарунки від святого Миколая

Вихованці Великоберезнянської школи-інтернат отримали подарунки від святого Миколая

Вихованці Великоберезнянської школи-інтернат отримали подарунки від святого Миколая
ВІДЕО ДНЯ

Свято Миколая – це день, наповнений яскравими емоціями, світлом, душевним теплом, очікуванням дива і веселощами. День, коли кожен з нас сподівається на здійснення свого заповітного бажання, яке під силу зробити цьому святому.

Напередодні свята очільник Закарпатської митниці ДФС Володимир Колесніков та голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс стали помічниками cвятого Миколая, підтримавши вже добру традицію – відвідали Великоберезнянську загальноосвітню санаторну школу-інтернат І-ІІІ ст., і принесли дітzм солодкі подарунки. Це заклад, де навчаються та проходять санаторне лікування від серцево-судинних захворювань та органів дихання 158 вихованців, – інформує відділ комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Реклама

Діти приймали друзів радісно, з веселими піснями та жартами, адже для них гості з Закарпатської митниці вже стали своїми, і такі зустрічі завжди наповнені позитивними емоціями й теплом. Та яке ж свято без чудової казки? В актовій залі для гостей маленькі актори показали справжню виставу, а радісна атмосфера свята та дзвінкий дитячий сміх і є найкращою винагородою для працівників митниці за їх старання.

За словами Володимира Колеснікова, начальника Закарпатської митниці ДФС, сьогодні, не зважаючи ні на що, кожна дитина має отримати подарунок та відчувати турботу, увагу до себе, та те, що її люблять. Очільник митниці привітав вихованців інтернату з прийдешніми святами, побажав вірити у здійснення мрій, а також завжди бути під захистом святого Миколая Чудотворця. Він подякував педагогічному колективу і запевнив, що працівники ДФС з радістю продовжать багаторічну традицію і надалі піклуватимуться про своїх підшефних.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно