Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Професійність, самоврядність та незалежність

Професійність, самоврядність та незалежність
ВІДЕО ДНЯ

Саме на таких принципах повинна базувати свою роботу українська адвокатура, про що наголошували у своїх виступах учасники урочистих зборів адвокатів Закарпаття з нагоди святкування Дня адвокатури, що відбулися у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Дружба» в м. Ужгороді 19 грудня.

В урочистостях взяли участь більш ніж 100 адвокатів, що представляли всю регіональну адвокатську спільноту краю. Привітати адвокатів з їх професійним святом прийшли представники органів державної влади, місцевого самоврядування, юстиції, судових та правоохоронних структур, представники яких привітали адвокатів Закарпаття з їх професійним святом.  У своєму виступі голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош зазначив: «Переоцінити роль адвокатури в розвитку правової системи нашої держави дійсно неможливо. Українська адвокатура гідно тримає виклики часу і довела, що вона може бути високопрофесійним правозахисним інститутом, який надійно та ефективно захищає права наших громадян. Професійність, самоврядність та незалежність – це ті базові принципи, до яких повинна прагнути вся адвокатська спільнота», – повідомляє прес-служба органів адвокатського самоврядування Закарпаття.

Реклама

Почесними грамотами та відзнаками Національної асоціації адвокатів України, Закарпатської обласної ради та обласної державної адміністрації, Ужгородської міської ради, Головного управління юстиції у Закарпатській області, нагороджено цілий ряд адвокатів краю, які своєю професійністю, принциповою громадянською позицією та бездоганною репутацією заслужили визнання та авторитет. Відзнаками Національної асоціації адвокатів України нагороджено відомих в краї адвокатів Василя Райка, Оксану Беллу, Михайла Берана, Марію Микиту. Національна асоціація адвокатів України присвоїла звання та нагородила орденом «Видатний адвокат України» Голову Ради адвокатів Закарпатської області Олексія Фазекоша.

Цей святковий захід ще раз підтвердив, що крім професіоналізму, позитивом та очевидним досягненням Закарпатських адвокатів є їх єдність та консолідованість по всім важливим питанням життєдіяльності системи адвокатури.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно