Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • УжНУ та Люблінський університет стануть партнерами у міжнародних програмах

УжНУ та Люблінський університет стануть партнерами у міжнародних програмах

УжНУ та Люблінський університет стануть партнерами у міжнародних програмах

Нещодавно за дорученням декана юридичного факультету УжНУ професора Ярослава Лазура та попередньою домовленістю з деканом факультету права, канонічного права та адміністрації професора Пьотра Станіша відбулася робоча поїздка до Люблінського католицького університету заступника декана юридичного факультету, директора Науково-дослідного інституту державно-конфесійного права та державно-церковних відносин УжНУ, доцента Олександра Білаша (Архімандрита Євфросина).

ВІДЕО ДНЯ

Під час зустрічі були обговорені напрями співпраці між факультетами: залучення юридичного факультету УжНУ до програми Еразмус+, питання подвійного наукового керівництва магістерськими та докторськими роботами, активізація співпраці у сфері видавничої діяльності та організації навесні 2016 року спільної міжнародної правничої конференції на базі Ужгородського національного університету. У зустрічі, крім професора Пьотра Станіша та доцента Олександра Білаша, також взяв участь доктор юридичних наук Мацей Йонца, знаний фахівець у галузі римського права, – повідомляє Медіацентр УжНУ.

На завершення зустрічі була підписана міжнародна Угода про співпрацю між юридичним факультетом УжНУ та факультетом права, канонічного права та адміністрації Люблінського католицького університету.

Реклама

У поїздці пана Олександра Білаша супроводжував аспірант кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права УжНУ, магістр права Володимир Гончарук. Він мав змогу коротко ознайомитися з каталогом бібліотечного фонду Люблінського католицького університету щодо теми його дисертаційного дослідження та проконсультуватися з цього приводу з польськими науковцями, познайомитися та поспілкуватися з колегами-докторантами.

Також декан факультету права, канонічного права та адміністрації Люблінського католицького університету професор Пьотр Станіш із задоволенням прийняв запрошення декана юридичного факультету УжНУ, професора Ярослава Лазура відвідати Ужгород на початку наступного року та взаємно запросив до Любліна, а також переказав найкращі вітання і побажання з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим усьому професорсько-викладацькому складу, студентам та співробітникам Ужгородського національного університету.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно