Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий навчальний стартував (ФОТО)

Новий навчальний стартував (ФОТО)
Радісно уквітчаний першовересень знову завітав на подвір’я Дерценської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з угорською мовою навчання. Цьогоріч тут опановуватимуть науку понад 375 учнів...
ВІДЕО ДНЯ

Радісно уквітчаний першовересень знову завітав на подвір’я Дерценської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з угорською мовою навчання. Цьогоріч тут опановуватимуть науку понад 375 учнів об’єднаних у 20 класів. Першокласниками цього року стали 21 школяр. З нагоди старту нового навчального року першого вересня у школі відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Новій управлінській команді в особі директора школи Клари Орос та заступника директора з навчально-виховної роботи Тібора Конца належить мобілізувати педагогічний колектив, який налічує 46 вчителів на вирішення актуальних освітянських завдань. І одне з першочергових – подолання угорськомовними школярами мовного бар’єру в українському середовищі і якомога активнішого вивчення школярами української мови.

На свято до дерценських школярів та педагогів завітали поважні гості. У щасливий похід у Країну знань дерценських учнів благословив священик отець Микола Жуковський. Відтак зі словами найсердечніших вітань до присутніх звернулися радник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Галина Гороховська, доктор історичних наук, професор Василь Гарагонич, заступник голови Мукачівської РДА Оксана Біров, головний лікар обласної дитячої лікарні, депутат обласної ради Єлизавета Біров, сільський голова Дерцена Юлій Матей, завідуюча ДНЗ села Дерцен Лариса Біро та депутат Мукачівської районної ради Людвик Біров.

Реклама

Гості вручили щасливо-спантеличеним першокласникам подарунки – набори для першачків та кольорові кульки. Також Оксана Біров вручила керівництву школи сертифікат на отримання комплекту шкільних меблів за кошти районного бюджету.

Свято знань у Дерцені вдалося на славу. То ж побажаємо школярам і педагогам радісної і корисної мандрівки у Країну знань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно