Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На території Мукачівщини буде встановлено камери відеоспостереження та сформовано загін оборони

На території Мукачівщини буде встановлено камери відеоспостереження та сформовано загін оборони

На території Мукачівщини буде встановлено камери відеоспостереження та сформовано загін оборони

Громадська безпека, утворення громадських формувань з охорони порядку та державного кордону – такі основні питання обговорили на нараді у Мукачівській РДА. Нараду провів голова районної адміністрації Сергій Гайдай за участю селищних та сільських голів. Участь у нараді також взяли: начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання і виявлення корупції, оборонної та мобілізаційної роботи Щубер І.І., представник Мукачівського прикордонного загону капітан Репинець А.В., військовий комісар Мукачівського об’єднаного міського військового комісаріату Гусєв І.К.

ВІДЕО ДНЯ

Відкриваючи нараду, голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай наголосив на важливому значення громадських формувань з хорони порядку та державного кордону. Завдання таких утворень – сприяти правоохоронним органам щодо підвищення рівня громадської безпеки.

У планах на наступний рік – ще один важливий крок щодо посилення громадської безпеки – встановлення сучасних камер відеонагляду.

Реклама

«Пріоритетні місця на території Мукачівського району визначимо спільно з правоохоронними органами, прикордонним загоном та СБУ, – каже очільник Мукачівщини. – Встановлення сучасної системи відеонагляду вирішить багато проблем, оптимізує роботу правоохоронних органів та сприятиме тому, щоб мешканці Мукачівщини почувалися у безпеці».

Також очільник Мукачівщини озвучив наміри створити на базі громад мережу муніципальної поліції.

Реклама

Завданням муніципальної поліції є виявлення, запобігання та фіксування правопорушень, зокрема, адміністративних. Наприклад, не секрет, як страждає рекреаційна зона Мукачівщини від недобросовісних відпочиваючих, які залишають по собі гори сміття. Ось у таких випадках має працювати муніципальна поліція – складати відповідні протоколи, які тягнуть за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафів.

До присутніх звернувся представник Мукачівського прикордонного загону Артем Репинець, який попросив голів сіл та селищ негайно інформувати Мукачівський прикордонний загін у разі виявлення фактів незаконної міграції, здійснення контрабандної діяльності. Особливо з використанням літальних апаратів. Також важливою є інформація про переміщення по території Мукачівського району транспортних засобів, які перевозять літальні апарати.

Ігор Гусєв, військовий комісар Мукачівського ОМВК, проінформував присутніх про формування на території Мукачівського району 232 загону оборони. Зазначений загін розгортає свою діяльність лише у випадках оголошення військового положення, але його формування та організація навчань заплановані на наступний рік.

Реклама

У зв’язку з цим, у наступному році також буде проведено ряд масштабних навчань за участю загонів оборони. До організаційного ядра інструкторського складу будуть залучені фахові військовослужбовці, які пройшли відповідні навчання, в тому числі і на Яворівському полігоні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно