Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Нове реаліті-шоу "Зупиніть, я закохалась" від ТЕТа вже у Мукачеві (ФОТО)

Нове реаліті-шоу "Зупиніть, я закохалась" від ТЕТа вже у Мукачеві (ФОТО)

Нове реаліті-шоу "Зупиніть, я закохалась" від ТЕТа вже у Мукачеві (ФОТО)
П’ятнадцять дівчат з мегаполісу в компанії ведучої Жанни Бадоєвої відправились в незабутню подорож Україною з єдиною метою – знайти свою любов. Найкращі холостяки з найбільш мальовничих регіонів...
ВІДЕО ДНЯ

П’ятнадцять дівчат з мегаполісу в компанії ведучої Жанни Бадоєвої відправились в незабутню подорож Україною з єдиною метою – знайти свою любов. Найкращі холостяки з найбільш мальовничих регіонів засвітять своїми чарами перед столичними красунями.

Наприкінці цього тижня телепроект каналу «ТЕТ» завітав і до Мукачева. Місто над Латорицею стало одним з перших у маршруті столичних гостей.

Реклама

При цьому, як зізнались продюсери шоу, до Мукачева доїхали не всі учасниці проекту. Одна з них вже знайшла своє кохання і залишилась в Кам’янець-Подільську.

Учасниць проекту на центральній площі міста, окрім самих холостяків, зустрічав міський голова Золтан Ленд’єл та народні ансамблі різних національностей. Варто відзначити, що з першими кроками на закарпатській землі дівчат одразу почали «підгодовувати», пригощаючи яблуками, виноградом та варениками.

Реклама

Одразу двоє з трьох, представлених на вибір дівчатам холостяків, зовсім нещодавно брали участь у проекті «Найзавидніший холостяк», організованим інтернет-виданням «Панорама Мукачева». Юрію Чорію та Роберту Феєшу до неабиякої уваги збоку дівчат не звикати. Але цього разу не хлопці обиратимуть дівчат, а якраз – навпаки.

Вчора дівчата зробили свій перший вибір, обравши, з ким із хлопців підуть на побачення. Зйомки ж проекту продовжаться і сьогодні. Спрогнозувати, як закінчиться побачення дівчат зі справжніми закарпатськими легенями, зараз наразі дуже важко. Та, за словами авторів проекту, вибір у дівчат чудовий. Тож, слово за столичними дівчатами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно