Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вчителя хімії Сторожницької ЗОШ можуть нагородити Грамотою Верховної Ради України

Вчителя хімії Сторожницької ЗОШ можуть нагородити Грамотою Верховної Ради України

Вчителя хімії Сторожницької ЗОШ можуть нагородити Грамотою Верховної Ради України

На другій сесії облради депутати ухвалили рішення направити клопотання на адресу Парламенту про нагородження Грамотою Верховної Ради України за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, громадсько-політичну діяльність, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток Закарпаття   шанованої землячки - Ганич Олени Василівни, вчителя хімії Сторожницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ужгородської районної ради, лауреата всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2015».

ВІДЕО ДНЯ

Олена Василівна розпочала свою трудову діяльність відразу по закінченню університету вчителем хімії у Сторожницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Ужгородської районної ради, де працює і зараз. Має вищу кваліфікаційну категорію та педагогічне звання «старший вчитель», – прес-служба Закарпатської облради.

Її вихованці щороку стають переможцями і призерами районних та обласних етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у відділенні «Хімія та біологія», олімпіади з екології. Досягнення учнів – це результат тісної співпраці вчителя з еколого-просвітницькими організаціями та позашкільними установами краю та Словацької Республіки в рамках програми «Партнерство без кордонів» (Україна – Румунія – Угорщина – Словаччина). Під керівництвом Ганич О.В. створено учнівський колектив екологічної просвіти «Аквавіта», який у 2013 році став призером обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім».

Реклама

Як творчо працюючий педагог, активно застосовує та поширює у професійному середовищі інноваційні освітні методики й технології, впроваджує інформаційні комп’ютерні технології, володіє широким спектром стратегій навчання, вміє продукувати оригінальні інноваційні ідеї. Олена Василівна ділиться своїм досвідом роботи з учителями хімії Ужгородщини, має власні публікації на сайті «Методичний портал» та створила власний сайт «Наша школа – сайт Ганич О.В.». Уроки її змістовні, цікаві, емоційні, осмислені щодо рівня потенційних можливостей кожного учня, мають ґрунтовну психолого-педагогічну спрямованість, спонукають учнів до творчості, самостійної роботи, що забезпечує високий рівень знань з предмету. Вчитель вдало активізує творчу пошукову діяльність школярів на уроках та в позаурочний час.

Активна, творча Ганич Олена Василівна стала переможцем районного та обласного етапів всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2015» у номінації «Хімія». На всеукраїнському етапі ввійшла до п’ятірки кращих та здобула звання «Лауреат всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «Хімія».

Реклама

Словом, Олена Ганич достойна такої відзнаки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно