Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Виноградівська райрада зібралась на четверте засідання

Виноградівська райрада зібралась на четверте засідання

Нещодавно відбулося четверте пленарне засідання першої сесії Виноградівської районної ради сьомого скликання. Участь у засіданні взяли 33 депутати із 36.

ВІДЕО ДНЯ

У ході сесії розглядалося чотири питання, ряд депутатських запитів та пропозицій. Начальник фінансового управління райдержадміністрації Валерія Варга інформувала депутатів із питання «Про зміни до районного бюджету на 2015 рік». Начальник фінансового управління повідомила депутатський корпус, що сесією обласної ради було затверджено рішення про перерозподіл залишків субвенційних коштів, котрі були спрямовані на різні об’єкти району, та не були використані. Більшістю голосів, районна рада проголосувала за це питання, та направила 900 тисяч гривень для завершення будівництва хоспісу, таким чином виконавши свої зобов’язання перед ЄС, – повідомляють у Виноградівській РДА.

Серед інших питань були питання про бюджет на 2016 рік, за котрий депутати проголосували одноголосно. Окрім того, депутати районної ради, більшістю голосів «за», затвердили кандидатуру Артура Шерегі на посаду директора КП «Агенція місцевого розвитку Виноградівщини».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно