Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рятувальники провели акцію для чопських школярів

Рятувальники провели акцію для чопських школярів
ВІДЕО ДНЯ

На Закарпатті продовжуються акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти", що спрямовані на навчання населення основам безпеки життєдіяльності та недопущенню дитячого травматизму.

Так, 24 грудня, рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Чом навідалися у місцеву загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1. Зустріч бійців ДСНС та школярів розпочалась традиційно зі знайомства. Близько 60 учнів 5 та 9 класів ознайомилися з діяльністю Cлужби порятунку "101", вислухали інформацію про найпоширеніші причини та випадки пожеж, які виникають на території як м. Чоп, так і Закарпаття загалом, – йдеться у повідомленні У ДСНС україни в Закарпатській області.

Реклама

Далі рятувальники продемонстрували роботу пожежного автомобіля та провели бесіду у формі "запитання-відповідь". Учні цікавились інформацією, а бійці надавали вичерпні відповіді: яке обладнання знаходиться у них на озброєнні, у яких випадках та для чого використовується, як саме вони ліквідовують пожежі та які первинні дії у випадку загорання. Школярам нагадали правила пожежної безпеки під час святкувань Нового Року та Різдва, правила поведінки як з вибухонебезпечними предметами так і з святковою піротехнікою, адже саме на це була направлена насичена програма акції.

На завершення учні мали змогу посидіти в пожежному автомобілі, й приміряти одяг рятувальника. А для кращого засвоєння нової інформації присутні отримали листівки попереджувального характеру.

Реклама

Час пройшов весело та непомітно, а пізнавальна акція стала гарним закінченням навчального процесу для школярів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно