Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рятувальники області посилено готуються до зимових свят

Рятувальники області посилено готуються до зимових свят
ВІДЕО ДНЯ

29 грудня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбулася робоча нарада, де йшлося про готовність рятувальних підрозділів краю до забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят. Головував на зустрічі перший заступник начальника Управління Володимир Ціцей. Він визначив особовому складу відповідні заходи та завдання щодо підвищення оперативної готовності до реагування на надзвичайні ситуації у святкові дні.

Так, на період із 31 грудня 2015 року по 11 січня 2016-го в усіх підрозділах Управління ДСНС в області призначені відповідальні посадові особи та створені оперативні групи для здійснення контролю за несенням служби та організації оперативного реагування на випадок ускладнення пожежної і техногенної безпеки й виникнення надзвичайних ситуацій на території Закарпаття, – йдеться у повідомленні У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Загалом від оперативно-рятувальної служби Закарпаття для забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час Нового Року та Різдва Христового залучено більше тисячі рятувальників. У повній готовності знаходиться пожежна та інша аварійно-рятувальна і спеціальна інженерна техніка.

Оперативно-координаційний центр Управління ДСНС здійснюватиме посилений моніторинг погодних умов, техногенної та природної обстановки на території Закарпаття.  Уточнюється порядок взаємодії з місцевими органами влади, регіональними службами цивільного захисту та відомчими диспетчерськими службами на випадок спільних дій при виникненні надзвичайних ситуацій і подій.

Реклама

У підвищеній бойовій готовності до виконання завдань при виявленні вибухонебезпечних предметів працює піротехнічна група ДСНС краю. Також до своєчасного реагування готові: гірська пошуково-рятувальна частина, відділення радіаційно-хімічного захисту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та всі пожежно-рятувальні підрозділи У ДСНС України у Закарпатській області.

На завершення наради перший заступник начальника Управління Володимир Ціцей привітав із присвоєнням першого та чергового спеціальних звань помічника начальника чергової зміни ОКЦ (з питань оперативно-диспетчерської служби) Тетяну Гам та головного інспектора відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Дениса Буртина.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно