Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці вже склали більше десятка адмінпротоколів на незаконних торгівців ялинок

Правоохоронці вже склали більше десятка адмінпротоколів на незаконних торгівців ялинок

Правоохоронці вже склали більше десятка адмінпротоколів на незаконних торгівців ялинок

Нині на території області проводяться заходи щодо забезпечення охорони хвойних насаджень у передноворічний період та попередження випадків незаконних вирубок і перевезення лісових хвойних культур.

ВІДЕО ДНЯ

Незважаючи на численні попередження від працівників поліції про притягнення до відповідальності за незаконну вирубку ялинок та їх реалізацію, все ж таки трапляються такі громадяни, які  наважуються "переступити" закон, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Так, днями ужгородські  правоохоронці виявили факт нелегального перевезення "зелених красунь".  Поліцейські зупинили  автомобіль, за кермом якого був 35-річний мешканець Львівської області. Чоловік віз в автомобілі понад вісімдесят ялинок. Більшість документів на цей новорічний товар у львів’янина не було.

Реклама

Працівники Ужгородського відділу поліції повідомили про цей факт представників Державної екологічної інспекції в Закарпатській області, які по прибуттю склали на порушника адміністративний протокол (керуючись ст.20-2 Закону України "Про охорону навколишнього середовища").

Інший випадок незаконної реалізації ялинок правоохоронці зафіксували у м.Мукачеві. У ході щоденного відпрацювання на всіх ринках, торговельних майданчиках, місцях стихійної торгівлі, з метою виявлення незаконної торгівлі хвойними деревами, мукачівські правоохоронці склали більше десятка адмінпротоколів за статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (торгівля з рук у невстановлених місцях).

Реклама

Новорічні "красуні” вилучені. Фігурантів притягнуто до адміністративної відповідальності. За даними фактами проводяться перевірки.

Робота в цьому напрямку триватиме й надалі. 

Правоохоронці  звертаються з проханням до всіх, хто має бажання прикрасити свої домівки хвойним деревцем, – з приводу купівлі новорічних ялинок звертайтесь в лісгоспи або ж на ялинкові базари.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно