Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хустські депутати прийняли бюджет міста на наступний рік

Хустські депутати прийняли бюджет міста на наступний рік

У середу, 30 грудня, відбулася остання у цьому році сесія Хустської міської ради. Провели її міський голова Володимир Кащук та секретар міськради Володимир Ерфан. 

ВІДЕО ДНЯ

На розгляд народних обранців було винесено всього шість питань, ключовим із яких було затвердження бюджету на наступний рік. До основних видатків окремі «слуги народу» пропонували включити ряд поправок. Утім, після звіту начальника фінансового управління Марини Глеби, під гучні оплески депутатів, бюджет таки було затверджено, при чому з першої спроби і одноголосно.

Крім того, народні обранці Хуста внесли ряд змін до рішень попередніх сесій щодо програми сприяння створенню та діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та щодо програми «Питна вода» і затвердили положення програми розвитку туризму і курортів та структурну виконавчого органу міської ради.

Реклама

до «слуг народу» звернулася мешканка міста, диригент хору Свято-Вознесенського собору Людмила Мишко з проханням допомогти зробити надгробний пам’ятник культурно-освітньому діячу Миколі Аркасу. Для цього, зі слів пані Людмили, потрібно 15 тис. грн. 3 тис., завдяки благодійникам, їй уже вдалося зібрати. Тож депутати вирішили допомогти власними внесками і зібрали трохи більше 3 тис. грн прямо на засіданні сесії. Іншу частину коштів міський голова пообіцяв профінансувати з бюджету.

На завершення засідання Володимир Кащук привітав народних обранців із Новим Роком та Різдвом Христовим та побажав їм миру, терпіння, мудрості, толерантності й усіляких земних гараздів у наступному році.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно