Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві 15-річна дівчина загинула під колесами поїзда

У Мукачеві 15-річна дівчина загинула під колесами поїзда

30 грудня  близько 11:30 потяг сполученням "Ужгород-Київ", рухаючись до Києва, наїхав на 15-річну дівчину.

ВІДЕО ДНЯ

Після занять дівчинка ішла до мами на роботу, переходила колію у невстановленому місці. Очевидці намагалися застерегти дівчину в капюшоні, що їде потяг, та вона його не бачила, кричали їй: «Зупинись», а вона не чула… слухала музику в навушниках! Коли люди зметикували, що і до чого, було вже занадто пізно. Дівчина опинилася під колесами пасажирського потяга, – інформує відділ комунікації ГУ національної поліції у Закарпатській області.

Юну закарпатку з численними переломами та забоями доставили до Мукачівської лікарні. Уже там медики вийняли з вуха дівчини фрагмент із тих злощасних навушників, що завадили перехожій почути гуркіт кількатонного потяга, перестороги людей і прирекли єдину дитину в сім’ї на загибель. Потерпіла так і не прийшла до тями, померла в лікарні.  

Реклама

Цю подію внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 276 ч.2. (Порушення працівником залізничного, водного або повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, а також недоброякісний ремонт транспортних засобів, колій, засобів сигналізації та зв’язку, якщо це спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або заподіяли велику матеріальну шкоду). Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно