Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У селі Великі Лучки відбулися дострокові вибори ромського барона (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У селі Великі Лучки відбулися дострокові вибори ромського барона (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У селі Великі Лучки відбулися дострокові вибори ромського барона (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Вчора, 20 серпня, у селі Великі Лучки Мукачівського району відбулися дострокові вибори старости ромського поселення. Окрім дійсного барона Карена Васильовича Горвата, були висунуті ще три...
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 20 серпня, у селі Великі Лучки Мукачівського району відбулися дострокові вибори старости ромського поселення. Окрім дійсного барона Карена Васильовича Горвата, були висунуті ще три кандидатури: Горват Анатолій Анатолійович, Лакатош Микола Миколайович та Руссо Ярослав Олександрович.

Як засвідчили результати голосування, дострокові вибори були призначені недарма: Карен Васильович не набрав жодного голосу. Загалом, з майже двохсот ромів, які прийшли голосувати, бюлетені отримали тільки 137 чоловік. Більше шістдесяти чоловік не змогли проголосувати в зв’язку з відсутністю документів, що посвідчують особу виборця.

Реклама

Отже, як показав підрахунок голосів, 7 бюлетенів були визнані недійсними, Ярослав Руссо має підтримку 6-ти виборців, а за Анатолія Горвата проголосувало 49 мешканців Великих Лучок. Переможцем, а отже і черговим старостою ромського поселення, з 75-ма голосами став Микола Лакатош.

Як стало відомо нашій редакції, дострокові вибори відбулися через негативну оцінку роботи попереднього барона, його небажання брати участь у житті ромського табору та у вирішенні негайних потреб пересічних мешканців табору. Йому приписують участь у корупційних схемах та дискримінації циган. За останні роки рівень життя ромів в цьому таборі значно знизився.

Реклама

За громадським порядком у поселенні під час виборів стежили дільничні інспектори міліції. Також були присутні представники місцевих засобів масової інформації.

Юрій Кравчук, газета "Наша справа"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно