Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хустські школярі відтворили "Легенду про четвертого царя"

Хустські школярі відтворили "Легенду про четвертого царя"

Всім відомо, що коли народився Месія, то його прийшли відвідати три царі зі Сходу.

ВІДЕО ДНЯ

Вони прийшли вклонитися і подарувати новонародженому Ісусику золото, миро і ладан. Та існує легенда, що йшов із ними і четвертий цар – убогий, але дуже багатий душею. Він ніс Дитятку три перлини, але по дорозі роздав нужденним, і тим самим зробив найбільший дарунок Ісусу. Саме це –безкорисливо робити добро та бути милосердним і стало основною метою проведення інсценівки школярами Хустської спеціалізованої школи I-III ст. №3. За словами їхнього класного керівника Марти Анишинець, оскільки саме 2016 рік оголошено роком Божого милосердя, то ми всі повинні відкрити двері для Ісуса, запустити Його в свої серця та душі.

"У наш час дуже важливим є повернути в людські душі найголовніші людські цінності – доброту, милосердя, співчуття до інших. Саме цьому нас і вчить «Легенда про четвертого царя». Головне, що діти зрозуміли, що четвертим царем може стати кожен із нас, коли робить добрі вчинки", - поділилася з виданням заступник директора з навчально-виховної роботи Олеся Сарваді.

Реклама

Діти виконували щедрівки, цікаві колядки, хореографічні композиції. А на згадку про різдвяно-новорічну зустріч власноруч виготовили Віфлеємські зірочки, які подарували найріднішим – батькам.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно