Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Микола Сорокін відзначив 70-річний ювілей

Микола Сорокін відзначив 70-річний ювілей
Сьогодні, у середу, Мукачівський міський голова Золтан Ленд’єл за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, високі спортивні досягнення вихованців,...

Сьогодні, у середу, Мукачівський міський голова Золтан Ленд’єл за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, високі спортивні досягнення вихованців, пропаганду здорового способу життя та з нагоди 70-річя від дна народження, вручив Почесну грамоту виконавчого комітету Мукачівської міської ради Миколі Сорокіну.

ВІДЕО ДНЯ

У 1962 році Микола Сорокін проходив у Мукачеві службу в лавах Збройних Сил і після її завершення залишився у місті над Латорицею, присвятивши своє життя розвитку фізичної культури та спорту, зокрема важкій атлетиці.

Майстер спорту СРСР, суддя національної категорії по важкій атлетиці та пауерліфтингу Микола Сорокін виховав відомих штангістів Мукачева, зокрема чемпіона України, дворазового чемпіона СРСР 1976-1977 рр., майстра спорту СРСР з важкої атлетики Михайла Симчину, майстра спорту СРСР Молнара Оттілу, майстра спорту СРСР, призера чемпіонату СРСР з важкої атлетики серед студентів Михайла Рошка, майстра спорту України з важкої атлетики, призера чемпіонату Європи та світу з пауерліфтингу Віталія Тетеуци.

Реклама

Сотні мукачівців, дітей, підлітків та дорослих, мали щасливу нагоду займатися під керівництвом цієї доброзичливої людини, талановитого тренера, зміцнюючи своє здоров’я, досягаючи значних спортивних успіхів.

До сьогоднішнього дня Микола Валентинович Сорокін є головою Мукачівського міського фізкультурного товариства «Спартак» та головою ради асоціації ветеранів спорту міста Мукачева, користується заслуженим авторитетом серед спортсменів, тренерів та керівників фізичної культури та спорту нашого міста та області.

Реклама

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно