Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліціонери Мукачівщини проводять операцію "Берег" (ФОТО)

Міліціонери Мукачівщини проводять операцію "Берег" (ФОТО)
Мета даного заходу – забезпечити громадянам, а насамперед дітям, безпеку у місцях відпочинку, попередити та припинити правопорушення, виявляти осіб, причетних до вчинення злочинів, під час літнього...

Мета даного заходу – забезпечити громадянам, а насамперед дітям, безпеку у місцях відпочинку, попередити та припинити правопорушення, виявляти осіб, причетних до вчинення злочинів, під час літнього сезону відпочинку.

ВІДЕО ДНЯ

У полі зору правоохоронців, передусім, береги р. Латориця в м. Мукачеві та районі, озера Мукачівщини, де, зазвичай, відпочивають мешканці, комп’ютерні клуби, розважальні заклади. Окремі групи мукачівських правоохоронців в рамках проведення цієї операції відпрацьовували приміські лісопаркові зони, місця масового відпочинку людей з метою вилучення з цих місць осіб, схильних до вчинення правопорушень.

Маршрути патрулювання як піші, так і автомобільні патрульної служби міськвідділу були максимально наближені до місць масового відпочинку.

Реклама

Силами працівників ДАІ здійснювались перевірки транспортних засобів в приміських лісопаркових зонах, на берегах рік, на шляхах, що ведуть до місць відпочинку на предмет виявлення водіїв в нетверезому стані, зброї, наркотиків та краденого майна.

Особливу увагу під час загальнодержавної операції «Берег» мукачівські правоохоронці приділили відпрацюванню місць відпочинку дітей, підлітків та концентрації молоді, в тому числі баз відпочинку, кемпінгів, барів.

Реклама

Відтак, за період проведення даної операції правоохоронцями було притягнуто до відповідальності близько 50 осіб за різні види правопорушень. Та це далеко не кінцевий результат. Після закінчення відпочивального сезону працівники міліції підіб`ють підсумки проведення даної операції.

Міліціонери Мукачівщини проводять операцію "Берег" (ФОТО) – 01

А зараз правоохоронці вкотре закликають потурбуватись про безпеку своїх рідних та дітей:

Реклама

- не залишайте дитину без догляду, на сонці, в автомобілі. Нагадуйте дітям про контактні елефонии батьків, міліції та швидкої допомоги. Підтримуйте постійний зв'язок з дитиною;

- найдіть час для спільного відвідування з дітьми пляжу, атракціонів та інших розважальних закладів, не відпускайте дітей на довготривалі самостійні прогулянки;

- завчасно домовтесь про місце зустрічі з дитиною чи родичами, в разі випадкового загублення;

- виконуйте елементарні правила поведінки на воді та вимагайте їх від дітей, купайтеся у відведених для цього місцях, не залишайте дитину без нагляду під час ігор та купання;

- не зловживайте алкогольними напоями та перебуванням на відкритому сонці.

Якщо стосовно Вас чи ваших рідних вчинено протиправне діяння негайно звертайтесь до працівників міліції або телефонуйте за номером«102».

Наталія Машіко, Мукачіський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно