Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Делегація з чеського краю Височіна завітала на Закарпаття

Делегація з чеського краю Височіна завітала на Закарпаття

Поважну делегацію очолив Зденек Кадлец – голова крайового уряду Височіни, голова благодійного фонду «ВІЗа», член Постійної конференції.

ВІДЕО ДНЯ

Також делегацію представляють начальник канцелярії гетьмана краю, координаторка співпраці краю Височіна і Закарпатської області Катерина Свободова та члени благодійного фонду «ВІЗа» – Йозеф Недвед і Василь Самандрула. Поважних гостей супроводжували Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Мірослав Кліма та Почесний консул Чеської Республіки в Ужгороді Отто Ковчар, – стверджує прес-служба Закарпатської обласної ради.

Найперше чеські партнери зустрілися з представниками крайового товариства чеської культури.

Реклама

З української сторони поважну делегацію приймали перші керівники області – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс. А також: заступник голови облради Йосип Борто, голова обласної ради шостого скликання, представник благодійного фонду «ВіЗа» Володимир Чубірко, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету Василь Кошеля, заступник голови постійної комісії обласної ради з питань транскордонного співробітництва, розвитку туризму та рекреацій Ернест Нусер та інші.

У ході зустрічі йшлося про подальше співробітництво між двома братніми краями та обговорення спільних проектів співпраці на 2016 рік.

Реклама

У рамках візиту делегація відвідає Свалявську ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Т.Г. Масарика та огляне нові проекти співпраці на 2016 рік.

Також запланована участь поважних гостей в урочистому введення в дію спільного проекту після капітального ремонту ДНЗ у с.Залужжя Мукачівського району, а також у святковому фестивалі «Червене вино – 2016».

Делегація з чеського краю Височіна завітала на Закарпаття – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно