Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція Мукачева закликає до діалогу (ФОТО)

Міліція Мукачева закликає до діалогу (ФОТО)
Останнім часом у державі спостерігається напружена ситуація, викликана рядом подій за участі працівників органів внутрішніх справ, що викликали суспільний резонанс, дискридитують дії працівників...

Останнім часом у державі спостерігається напружена ситуація, викликана рядом подій за участі працівників органів внутрішніх справ, що викликали суспільний резонанс, дискридитують дії працівників міліції, призвели до виникнення конфліктних ситуацій, громадського невдоволення.

ВІДЕО ДНЯ

Міністром внутрішніх справ ініційовано ряд заходів у формі спілкування з населенням. Так, у Мукачівському міському відділі міліції керівництво відділу започаткувало низку виступів у трудових колективах перед громадськістю.

В рамках цього заходу заступник начальника Мукачівського міського відділу міліції Валерій Горват провів роз’яснювальну роботу з працівниками ТОВ «Едельвейс-Лего». Валерій Іванович розповів працівникам підприємства про ситуацію, яка склалася в с.Врадіївці Миколаївської області. Після цих подій, на жаль, але рівень довіри населення до міліції суттєво знизився, деякою мірою зі суб`єктивних причини. Адже ганебний вчинок двох людей не може перекреслити роботу всіх правоохоронців, які щоденно несуть службу на території м.Мукачева, району, області і, вцілому, по всій території України. Також на зустрічі з колективом підприємства, заступник начальника Мукачівського міськвідділу поінформував мешканців Мукачівщини про криміногенну обстановку на території Мукачева та району. Валерій Іванович розповів, що Мукачівським міським відділом протягом І-го півріччя поточного року згідно з вимогами сьогодення, вжито ряд заходів спрямованих на забезпечення правопорядку і громадської безпеки, зміцнення дисципліни і законності, покращення діяльності по запобіганню і протидії проявам корупції та організованій злочинності на території обслуговування. Тільки за 6 місяців 2013 року в черговій частині Мукачівського МВ зареєстровано більше 5 тисяч заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення.

Реклама
Міліція Мукачева закликає до діалогу (ФОТО) – 01

Також Валерій Горват закликав присутніх до діалогу і співпраці. При виникненні будь-яких питань щодо протиправності дій працівників міліції, просив повідомляти місцеве керівництво, яким будуть вживатись всі заходи, щоб вивчити і вирішити дане питання.

Реклама

Окрім того, керівництвом міськвідділу (начальником та заступниками за напрямками роботи) проводиться щоденний прийом громадян згідно з графіком, діє скринька скарг і пропозицій (біля адмінбудівлі міськвідділу) проводяться «прямі телефонні лінії» з керівництвом МВ для налагодження тіснішого зв`язку з населенням м. Мукачева та району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно