Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через сильні снігопади на автошляхи Закарпаття падали дерева

Через сильні снігопади на автошляхи Закарпаття падали дерева

Через сильні снігопади на автошляхи Закарпаття падали дерева

Протягом доби та в ніч з 15 на 16 січня 2016 року на території Закарпатської області відбулось погіршення погодних умов (сильний снігопад), внаслідок чого сталось падіння дерев на проїжджі частини автомобільних шляхів

ВІДЕО ДНЯ

О 18:24 – падіння дерева на проїжджу частину автошляху місцевого значення поблизу с. Сімер Перечинського району. Для розпилення дерева та звільнення проїжджої частини дороги залучалось відділення ДПРЧ-1 м. Перечин, – інформує У ДСНС України в Закарпатській області.

О 19:04 – падіння дерева на проїжджу частину автомобільної дороги місцевого значення, за адресою: м. Свалява, вул. Верховинська. Для розкрижування деревини та звільнення проїжджої частини дороги залучалось відділення ДПРЧ-9 м. Свалява.

Реклама

О 20:54 – падіння дерева на проїжджу частину автомобільної дороги міжнародного значення Київ-Чоп, поблизу населеного пункту Карпати Мукачівського району. Для розпилення дерева та звільнення проїжджої частини дороги залучалось відділення ДПРЧ-17 м. Мукачево.

О 0:01 – падіння дерева на проїжджу частину автомобільної дороги місцевого значення, за адресою: м. Свалява, вул. Головна. Для розпилення дерева та звільнення проїжджої частини залучалось відділення ДПРЧ-9 м. Свалява.

Реклама

О 0:35 – падіння дерева на проїжджу частину автомобільної дороги міжнародного значення Київ-Чоп, 730 км. Для розпилення дерева та звільнення проїжджої частини дороги залучалось відділення ДПРЧ-9 м. Свалява.

О 21:05 – падіння дерева на проїжджу частину автомобільної дороги місцевого значення поблизу населеного пункту Сільце. Для розпилення дерева та звільнення проїжджої частини дороги залучалось відділення ДПРЧ-5 м. Іршава.

О 1:01 – падіння дерева на проїжджу частину автомобільної дороги міжнародного значення, за адресою: м. Ужгород, об’їзна дорога, КПП «Ужгород». Для розпилення дерева та звільнення проїжджої частини дороги залучалось аварійно-рятувальне відділення АРЗ СП.

Реклама

О 3:57 - падіння дерева на проїжджу частину автомобільної дороги місцевого значення поблизу населеного пункту Попово. Для розпилення дерева та звільнення проїжджої частини дороги залучалось відділення ДПРЧ-12 м. Берегово.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно