Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Мукачівському міському відділі міліції підбили підсумки роботи за перше півріччя (ФОТО)

В Мукачівському міському відділі міліції підбили підсумки роботи за перше півріччя (ФОТО)

В Мукачівському міському відділі міліції підбили підсумки роботи за перше півріччя (ФОТО)
Нараду, на якій розглядалися результати діяльності міського відділу за шість місяців 2013 року, провів заступник начальника Управління МВС України в Закарпатській області полковник міліції Валерій...

Нараду, на якій розглядалися результати діяльності міського відділу за шість місяців 2013 року, провів заступник начальника Управління МВС України в Закарпатській області полковник міліції Валерій Зінченко. Перше, на що звернув увагу начальник міліції громадської безпеки області – це питання, які виникають у роботі відділення дільничних інспекторів міліції. Також про проведену роботу за звітній період доповідали керівники всіх служб міського відділу міліції.

ВІДЕО ДНЯ

У структурі злочинності, як і раніше, продовжують домінувати злочини проти власності, у сфері незаконного обігу наркотиків, проти життя та здоров’я особи, у сфері службової діяльності, проти трудових та інших особистих прав і свобод людини та громадянина, авторитету органів державної влади, місцевого самоврядування та об’єднань громадян, безпеки руху та експлуатації транспорту, громадського порядку і моральності. Саме тому окремий наголос учасники наради зробили на результатах діяльності блоку кримінальної міліції, міліції громадської безпеки, слідчих підрозділів, кадрового апарату.

На окремому контролі керівництва міліції області, як зазначив Валерій Зінченко, перебуває питання щодо технічного укріплення, матеріального забезпечення та створення належних умов тримання затриманих в ізоляторах тимчасового тримання міськрайоргану.

Реклама

Наприкінці наради заступник начальника міліції Закарпаття Валерій Михайлович націлив особовий склад на конструктивну і плідну працю, визначив конкретні терміни для усунення існуючих недоліків та поставив завдання підлеглим щодо надання міліцією регіону якісних послуг громадянам України. «Є певні позитивні напрацювання за звітний період. Однак зроблено далеко не все, є над чим попрацювати, аби наші громадяни були надійно захищені від протиправних посягань злочинного світу, — підсумував заступник начальника УМВС».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Реклама
В Мукачівському міському відділі міліції підбили підсумки роботи за перше півріччя (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно