Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині відбувся святковий захід для дітей учасників АТО

На Тячівщині відбувся святковий захід для дітей учасників АТО

На Тячівщині відбувся святковий захід для дітей учасників АТО

Нещодавно в районному Будинку культури відбувся святковий захід для діток учасників АТО під назвою "Різдво, що нас єднає".

ВІДЕО ДНЯ

Окрім концертної програми маленькі учасники дійства за сприяння Тячівської райдержадмістрації отримали святкові подарунки від Міжнародного благодійного фонду "Можливості", – зазначає прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Насамперед присутніх привітав голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук, який зокрема наголосив:

Реклама

– Дарувати подарунки – це дуже благородна справа. І сьогодні ми маємо таку можливість надати їх дітям, учасників АТО. Адже всі ми вболіваємо за нашу країну і за тих, хто відстоює наш мир і спокій на сході. І якщо у нас появляється нагода зробити щось добре й приємне для наших захисників, то ми це робимо. Приємно привітати усіх вас з чудовим святом Різдвом Христовим, провісником світла й добра. Побажати всім нам, в першу чергу миру, здоров’я і добробуту, Божого благословіння і всього самого найкращого у новому році!

Надалі перед малечою та їх батьками виступили вихованці Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. Гренджі-Донського із різдвяною виставою, в якій показали вертепне дійство прославлення народження Божого Сина з колядками та віншуванням. Затамувавши подих, і дорослі й малі слухали чудове виконання школярами зі сцени закарпатських колядок.

Реклама

Відтак до присутніх у залі звернувся волонтер і представник благодійного фонду Віталій Богдан, який подякував організаторам дійства за чудову виставу.

– Завдяки міжнародному благодійному фонду у нас з’явилася можливість зробити приємні подарунки діткам, батьки яких воювали та зараз перебувають на сході. І ми скористалися цією можливістю. Тож хочу побажати всім нам, щоб нарешті закінчилася війна на сході і всі ми жили в нашій рідній країні в мирі та Божій благодаті, – наголосив Віталій Іванович.

Відтак волонтер разом з представником адміністрації Василем Калиничем вручили усім присутнім у залі діткам пакунки, у яких обов’язково знаходилися канцелярське приладдя, іграшки, новенький шарф, шапочка, чи рукавички, солодощі тощо. Втім малеча раділа не лише подарункам, святкового настрою додала всім різдвяна вистава та приємна атмосфера, яку зуміли створити у залі організатори цього дійства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно