Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Воловеччині троє дітей залишились без опіки батьків

На Воловеччині троє дітей залишились без опіки батьків

З початку 2016-го року троє дітей нашого району залишилися без батьківського піклування. Двоє із них: Анатолій, 2000 р.н. та Юрій, 2006 р.н. залишилися без піклування батьків. Згідно рішення районного суду матір хлопців позбавлено батьківських прав.

ВІДЕО ДНЯ

Як інформують у Воловецькій РДА, протягом певного періоду часу вона не цікавилась дітьми, не піклувалася про них, не проживала з ними, натомість влаштовувала своє особисте життя. Батько дітей записаний зі слів матері (ч.1 ст. 135 Сімейного кодексу України). На даний час брати мають іншу сім’ю, сім’ю родичів, в яку їх влаштовано під опіку та піклування. Надіємось тут хлопці знайдуть опіку та піклування, а також затишне сімейне тепло. Мати хлопців матиме час, щоб проаналізувати ситуацію та виправити її.

На даний час за опікунською сім’ю здійснюється нагляд щодо адаптації дітей у новій родині. Встановлення контакту між опікуном/піклувальником та дітьми. Рекомендований соціальний супровід сім’ї.

Реклама

Ще одній новонародженій дівчинці Каріні сімейне тепло надасть обласний Будинок дитини. Дитина народилася у грудні 2015 року проте, відчути тепло домашньої оселі їй так і не прийшлося. На початку січня 2016 Каріну було влаштовано до державного закладу по заяві матері до досягнення нею однорічного віку, у зв’язку з важким матеріальним становищем сім’ї. Мати дівчинки після її народження залишила на піклування лікарів, час від часу провідуючи дочку в лікарні. Позаяк додому вона не спроможна взяти крихітку через складні життєві обставини. Вдома матір чекали ще 3 неповнолітніх дітей, яких вона самотужки виховує. За утриманням та вихованням дітей у цій сім’ї здійснюється контроль. З метою створення умов для повернення дитини в сім’ю рекомендований соціальний супровід центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно