Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівець, через борг у 2 тисячі доларів, забрав від жителя Поляни автомобіль

Мукачівець, через борг у 2 тисячі доларів, забрав від жителя Поляни автомобіль

Мукачівець, через борг у 2 тисячі доларів, забрав від жителя Поляни автомобіль

Від 40-річної жительки с.Поляна знайомий її співмешканця забрав автомобіль «Чері Амулет». Чоловік пояснив, що віддасть автолише після того, як співмешканець поверне борг – 2000 доларів. Поліція знайшла зловмисника і авто. 

ВІДЕО ДНЯ

17 січня о 8:30 на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення від 40-річної жительки с.Поляна Свалявського району про те, що її автомобіль «Чері Амулет» забрали. Було введено план "Перехоплення". Як з’ясували правоохоронці, автомобіль забрав мукачівець, знайомий 31-річного співмешканця жінки, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

На прохання свого знайомого мукачівця про купівлю закордонного авто, свалявець порадив йому  звернутися за допомогою до іншого знайомого із Великого Березного. Той, за домовленістю, мав привезти мукачівцю автомобіль, за який взяв задаток 2000 доларів. Час йшов, але ні автомобіля, ні грошей, ні чоловіка, котрий повинен був привезти автомобіль, мукачівець так і не дочекався. Не гаючи часу, мукачівець вирішив повернути собі збиток – забравши авто у свалявця, який порадив «фахівця по купівлі автомобілів». 

Реклама

За гарячим слідом поліцейські відшукали «Чері Амулет» і 28-річного «крадія» у Мукачеві. Автомобіль поміщено на спецмайданчик. Відомості по цьому факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Обставини справи з’ясовуються.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно