Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мешканці житлового будинку по вулиці Московській потерпають від сусідства з напівзруйнованою будовою (ФОТО)

Мешканці житлового будинку по вулиці Московській потерпають від сусідства з напівзруйнованою будовою (ФОТО)

Мешканці житлового будинку по вулиці Московській потерпають від сусідства з напівзруйнованою будовою (ФОТО)
Мешканці житлового будинку по вулиці Московська потерпають від напівзруйнованої будови, яка не просто лякає своїм зовнішнім виглядом, а й становить реальну загрозу для людей, що знаходять...
ВІДЕО ДНЯ

Мешканці житлового будинку по вулиці Московська потерпають від напівзруйнованої будови, яка не просто лякає своїм зовнішнім виглядом, а й становить реальну загрозу для людей, що знаходять поруч.

Нежитлова прибудова одного з магазинів, що прилягає до багатоквартирного будинку, перебуває в аварійному стані.

Реклама

Як зазначає член громадської ради міста Мукачева Олександр Модек складнощі з даною спорудою виникли вже досить давно. На думку громадського активіста виною цьому є безгосподарність та небажання власника провести поточний капітальний ремонт будови.

Ситуація ускладнюється тим, що біля аварійної споруди часто гуляють діти,  які ризикують бути травмованими шматками цегли.

Реклама

До слова, цегляна стіна, яка повинна утримувати дах, виглядає так, неначе "пережила" неодноразовий артилерійський обстріл.

Не в кращому стані і покриття будівлі. На даний момент тут помітний великі діри, значна частина балок вже повністю прогнила.

Мешканці будинку розповіли журналістові нашого інтернет-видання, що вже звертались в Мукачівський міськвиконком з проханням врегулювати ситуації і звідти до них надійшла відповідь, в якій чиновники рекомендують звертатися з даним питанням до судової інстанції або вирішувати питання з власником будови.

Реклама

За словами жителів будинку вони не виступають за демонтаж будівлі, а лише хочуть щоб власник майна привів його в нормальний стан, який гарантуватиме безпеку для оточуючих.

Олександр Модек, також розповів, що дана ситуація потребує нагально вирішення, інакше аварійна будова ризикує просто розвалитися. Громадський активіст запевнив у тому, що ситуацію буде тримати на контролі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно