Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Володимир Чубірко прокоментував підпал його автомобіля

Володимир Чубірко прокоментував підпал його автомобіля

Екс-голова Закарпатської облради Володимир Чубірко прокоментував на своїй сторінці у Фейсбуці резонасний підпал, який стався поруч з офісом політика.

ВІДЕО ДНЯ

"Про підпал мого авто вже повідомили усі сайти. Тож, гадаю, це для вас не новина. Справді, трапилася така неприємна і, відверто кажучи, абсолютно незрозуміла для мене подія. Особливо зважаючи на те, як ретельно готувався цей підпал: були знайдені та вибиті старі двері, які вели у двір, злочинці вичекали той короткий відрізок часу коли водій відлучився на 10 хвилин і навіть підперли двері будівлі, аби ніхто не зміг загасити машину", – зауважив Володимир Чубірко.

"Моє бачення цього злочину лише одне – хтось планомірно продовжує дії із дестабілізації ситуації на Закарпатті. Тільки в такий контекст вписується така подія. Інакше я цей злочин пояснити не можу, оскільки усі знають, що я публічна і відкрита людина, завжди намагаюся находити компроміси навіть у найважчих ситуаціях. Про це свідчить і моє обрання головою обласної ради, і мої дії на цій посаді, які завжди були скеровані якраз на досягнення миру і спокою на Закарпатті, запровадження європейських правил гри у всіх сферах життя краю. Тому особисті чи бізнесові мотиви я відкидаю. Так само мені не відомо про політиків, які б могли піти на такий зухвалий крок. З усіма теперішніми і колишніми політичними опонентами я перебуваю у відкритій конструктивній дискусії, яка б точно не мала б призвести до подібних наслідків.

Реклама

Я радий, що під час інциденту ніхто не постраждав. А для себе зробив єдиний висновок – продовжу займатися політикою, продовжу впроваджувати започатковані проекти, й надалі братиму активну участь у житті Закарпаття та Ужгорода. Зокрема і заради того, аби нарешті викорінити із нашого життя ці бандитські прояви, які продовжують труїти наше суспільство. Не знаю на що сподівалися ці злочинці та їх замовники, але вже точно не залякали мене, а навпаки – налаштували на ще більшу активність!", – йдеться у коментарі політика.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно