Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Поліція охорони обговорила безпеку дітей у навчальних закладах

Поліція охорони обговорила безпеку дітей у навчальних закладах

Поліція охорони обговорила безпеку дітей у навчальних закладах

Закінчились зимові канікули у школах Закарпаття. З початку тижня на вулицях населених пунктів знову можна зустріти малечу з ранцями за плечима, які поспішають здобувати знання. Аби навчальний семестр для майбутнього покоління області тривав спокійно, працівники поліції охорони зібрались на позачерговій нараді. На часі основне та єдине питання – безпека в закладах освіти.

ВІДЕО ДНЯ

Про це йдеться у повідомленні управління поліції охорони в Закарпатській області.

– На жаль, в країні – не найкращі часи. Злочинці не зупиняються ні перед чим. Нерідко жертвами порушників стають навіть діти. Як от, до прикладу, в грудні на Сумщині невідомий з пістолетом пограбував школяра, – розповів заступник начальника Управління поліції охорони в Закарпатській області капітан поліції Сергій Лисенко.

Реклама

– Зловмисник дістав пістолет й надав хлопчакам можливість сфотографувати його, а потім вихопив з рук хлопчика мобільний телефон та, погрожуючи фізичною розправою, зник у невідомому напрямку. Злодія, на щастя, затримали. Тому, ми повинні зробити все можливе, аби такі випадки не мали місця у нашій області, – зазначив Сергій Лисенко.

Також капітан поліції наголосив представникам підрозділів на тому, що безпека навчальних закладів – передусім, і дав команду перевірити технічне забезпечення в закладах освіти, які вже перебувають під охороною УПО.

Реклама

– Ніщо не має завадити в наданні якісної охорони у закладах освіти. Безпека майбутнього країни – наше пріоритетне завдання. Ви повинні бути на сторожі, – каже Сергій Лисенко.

Варто додати, що сьогодні на Закарпатті під надійною охороною Управління перебувають більше 20 закладів освіти. Крім того, працівники Управління поліції охорони в Закарпатській області щодня працюють над збільшенням кількості охоронюваних закладів освіти, оскільки всього на теренах області працюють понад 300 таких закладів. Адже, зважаючи на нелегкі часи у країні, кожен заклад, в якому перебувають діти, потребує надійної охорони та високого рівня безпеки учнів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно