Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль відвідав курорт на Драгобраті, де сталась резонансна бійка

Москаль відвідав курорт на Драгобраті, де сталась резонансна бійка

Москаль відвідав курорт на Драгобраті, де сталась резонансна бійка
ВІДЕО ДНЯ

У ході робочої поїздки на Рахівщину керівник області Геннадій Москаль відвідав гірськолижний курорт «Драгобрат», щоб особисто переконатися, як він працює після резонансного випадку в ніч на 10 січня.

– Одразу після подій із «Правим сектором» люди (особливо іноземці) налякалися й виїхали геть, – повідомляє Г.Москаль на своєму офіційному сайті. – Але згодом туристи повернулися. Зараз на «Драгобраті» 100-відсоткова завантаженість, люди спокійно катаються на лижах і сноубордах. Ми запрошуємо сюди туристів у спортивному екіпіруванні для відпочинку, а не з намірами напитися, хуліганити й влаштовувати стрілянину з бойової зброї. Заодно хочу спростувати плітки й інсинуації, якими обростають події на «Драгобраті».

Реклама

Немає тут ніяких сепаратистів, цукерок із «ЛНР» і т.д.. База «Хата магната» належить киянам, котрі здають її в оренду місцевим мешканцям із Рахівського району. Ні якісь міфічні «донецькі», ні «лнр-івці» не мають до неї ніякого відношення. Якщо в когось не вистачає мужності критично оцінити свої вчинки, то принаймні не треба нав’язувати іншим якісь фантазії й наводити на людей усякі страшилки. Слідство розбереться і поставить усі крапки над «і».

Окремо скажу, що за свої вчинки треба навчитися відповідати, а не прикриватися патріотичними лозунгами й криками про політичну розправу, – зазначає Г.Москаль. – Жодної політики тут і близько немає, є злочин із застосуванням бойової зброї. За який доведеться понести кримінальну відповідальність у відповідності із законом.

Реклама

Нагадаємо, що донецька компанія «Хата магната» спростувала свою причетність до туркомплексу, де сталась скандальна бійка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно