Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині школярі молодшої ланки забезпечені безоплатним харчуванням

На Мукачівщині школярі молодшої ланки забезпечені безоплатним харчуванням

На Мукачівщині школярі молодшої ланки забезпечені безоплатним харчуванням
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 21 січня, відбулося засідання третьої сесії районної ради сьомого скликання.

Районні депутати виділили на забезпечення безоплатним харчуванням визначеної категорії учнів з районного бюджету 3976,700 тис. грн. Дане рішення депутати Мукачівської райради підтримали одноголосно, – зазначає Мукачівська райдержадміністрація.

Реклама

Також народні обранці Мукачівщини підтримали виділення коштів для фінансування районної програми лікування нефрологічних хворих у Мукачівському районі (700 тис. грн), ще 500 тис. грн – передбачено для підтримки важкохворих мешканців району, які отримають пільгові рецепти на необхідні їм ліки.

Додатково депутати розглянули та підтримали питання «Про пільгові умови оплати харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Мукачівського району». Так, право на пільгові умови оплати харчування дошкільнят мають батьки дітей-інвалідів та родини, в якій один з батьків – учасник АТО.

Реклама

Також депутатом Павлом Дешком була внесена пропозиція вивчити та розглянути на засіданні сесії питання про стан доріг Мукачівського району.

Щодо даного питання депутатів проінформував голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай:

"Стан доріг – це болісне питання для Мукачівщини, автошляхи якої в більшості потребують капітального ремонту. Особисто мав розмову з даного питання як з керівництвом області, так і з керівником Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) Андрієм Батищевим. Подано декілька проектів для проведення капітального ремонту доріг, з них визначено першочергові – це дорога в межах населених пунктів Зняцево-Червеньово та до Чинадієва. Моя принципова позиція – це якісний капітальний ремонт, який виконуватиме потужна компанія-підрядник", - підкреслив Сергій Гайдай.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно