Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Боєць батальйону "Донбас" розповів, як його били близько 20-ти закарпатських молодиків

Боєць батальйону "Донбас" розповів, як його били близько 20-ти закарпатських молодиків

Боєць батальйону "Донбас" розповів, як його били близько 20-ти закарпатських молодиків

Забій голови, струс мозку та кілька синців – це результат відпустки в рідному селі Керицьки бійця батальйону "Донбас" Валерія Маринця. Він разом із бойовим товаришем з Франківська приїхав на свята додому.

ВІДЕО ДНЯ

Каже, що ввечері вийшли разом аби показати другові село, проте після прогулянки обоє опинилися на лікарняному ліжку.

Валерій Маринець, потерпілий:

Реклама

– Стояли, Руслан курив і один хлопець вийшов, йому не сподобалось, що Руслан на нього дивиться в формі, не було конфліктів ніяких він розвернувся і вдарив Руслана. Я кинувся його захищати, а далі хтось ззаду накинувся на мене. Я не бачив нічого, але племінник каже, що чоловік 20-ть нас били.

Побратим Валерія Руслан наразі вже поїхав додому на Франківщину, каже в нього вдома старенька бабуся, тому відлежуватись в лікарні він не може, медики кажуть, були проти його виписки.

Реклама

Михайло Гелета, завідувач травматологічним відділенням Свалявської ЦРЛ:

– Він поступив 17 числа вночі в приймальне відділення, його оглянули фахівці, ургентний лікар, лікар-хірург, поставлені діагнози і був госпіталізований до нас в травматологічне відділення. На другий день він наполягав на виписці за місцем проживання в Франківську область. Про стан він був попереджений і про його діагноз, але він написав розписку і наполягав аби переїхати на лікування за місцем проживання.

Правоохоронці переконують – триває слідство. Справу контролюють особливо ретельно. Вже встановили трьох затійників бійки. А всього в сутичці брало участь із двадцять молодиків.

Реклама

Василь Папіш, заступник начальника Свалявського відділення поліції:

– Відомості про сутичку внесені в ЄР досудових розслідувань за ознаками складу злочину передбаченого статтею 296 ч. 2. В разі доведення вини осіб, які підозрюються, їм загрожує обмеження волі до 5 років, або позбавлення волі до 4 років. Наразі триває слідство.

Обоє постраждалих наголошують, що найбільше болять не травми, а та зневага, з якою місцеві поставились і до військової форми, і до, власне, самих військових, які пройшли чи не всі бойові точки на Сході і пережели справжнє чотирьохмісячне пекло полону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно