Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Шеф-редактора "Панорама медіа групи" нагородили відзнакою "За розвиток Закарпаття"

Шеф-редактора "Панорама медіа групи" нагородили відзнакою "За розвиток Закарпаття"

Шеф-редактора "Панорама медіа групи" нагородили відзнакою "За розвиток Закарпаття"

Сьомого дня зими переможного 1945 року у Мукачеві побачив світ перший номер міськрайонної газети «Прапор перемоги», якій 24 серпня 1990 року – рівно за рік до проголошення Україною державної незалежності – судилося трансформуватися у «Панораму». Отже, газета – ровесниця Великої Перемоги, провісниця народження суверенної Української держави, 7 грудня 2015 року відзначила своє 70-річчя. На сьогодні «Панорама» – найдавніша україномовна газета Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

На базі редакції «Панорами» створено інформаційний холдинг «Панорама медіа група», який включає газети «Панорама» та «Панорама плюс бізнес», рекламно-інформаційну агенцію «Панорама», інтернет-видання «Панорама Мукачева» шляхом ребрендингу трансформоване у «PMG.ua» та перший у місті над Латорицею прес-центр «Панорама».

Газета «Панорама» першою і поки що єдиною у нашому краї з так званих комунальних видань пройшла процес роздержавлення, вистояла, здобула і зберегла свою незалежність.

Реклама
Шеф-редактора "Панорама медіа групи" нагородили відзнакою "За розвиток Закарпаття" – 01

За вагомий особистий внесок у розвиток інформаційної сфери Закарпаття, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 70-ї річниці з дня видання першого номера Мукачівської міськрайонної газети «Прапор перемоги» розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля та голови Закарпатської обласної ради Михайла Рівіса спільною відзнакою обласної ради та обласної державної адміністрації – нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» нагороджено Василя Васильовича Гарагонича – шеф-редактора інформаційного об’єднання «Панорама медіа група», доктора історичних наук, заслуженого працівника освіти.

Реклама
Шеф-редактора "Панорама медіа групи" нагородили відзнакою "За розвиток Закарпаття" – 02

Перший заступник голови обласної ради Йосип Борто вручив заслужену нагороду Василю Гарагоничу та побажав успіхів і сонячного довголіття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно